Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek a párotokkal a gyermeke anyjának az esküvőjére?
27: pont ettől tartok... Engem ne csodáljanak meg. Ezt már mondtam neki egyébként, hogy ha eljutunk az esküvőig, én nem szeretném ott látni a gyerek anyját az új családjával. Semmi köze nem lesz ehhez az eseményhez.
28: valóban szimpatikus ötlet, de sajnos kétlem, hogy a gyerek anyja belemenne ebbe, sajnos borzalmas természete van, legalábbis ahogy eddig megismertem párom elmondásai alapján. De majd megpedzegetem az ötletet, köszönöm!
29: természetesen meghívták, ezt írtam is egy korábbi válaszomban.
30: a párom mindenképpen ottlesz, de szeretné, ha én is vele mennék. Egy meghívót kapott postán, nem volt megjelölve, hány főt illet a dolog, de a nő tudja, hogy van barátnője a páromnak, és az esküvői meghívók azért általában úgy működnek, hogy az adott illető a párjával érkezik meg. Én legalábbis eddig akáhány esküvőn voltam, szinte senki nem volt egyedül. Egy 4-5 tagú család is egy meghívót kap, mégis 5-en érkeznek meg vele. Egyébként az én egy főm mindegy lenne számukra teljesen, hogy jelen vagyok-e, vagy nem, nem pici esküvő lesz, így nem is az illik, nem illik része érdekel a dolognak, csak az, hogy nem szeretnék ott lenni, mert nem érdekel az esemény.
A nő nem volt a felesége a páromnak. Csak együttvoltak, becsúszott a gyerek és szétmentek. A kedvesem még sosem volt házas, és a nőnek is ez lesz az eső házassága.
Utolsó, ott fogom egyedül érezni magam, vagy ha nem megyek? Melyikre értetted? Szerintem ha elmennék, ott nagyon egyedül érezném magam, unatkoznék, és vágnám a centit, hogy mikor indulunk már haza. Ezért pedig nincs értelme el se indulni.
Ha a nő nem akarná, hogy a párom ottlegyen, egyértelmű, hogy nem küld neki meghívót. Viszont ez igaz, hogy meg kellett volna kérdezniük, hogy egyedül megy-e, az ültetés miatt. Gondolom alapvetőnek gondolták, hogy nem visz senkit, ezért sem kérdeztek rá. Ezzel érvelhetek a páromnak, egy okkal több, amiért nem megyek.
#28 vagyok.
Kérd meg a párodat,hogy az ötletemet beszélje meg az anyukával.
A férjed helyében úgy érvelnék,hogy a gyerkőc este már fáradt,nyűgös és hisztis lesz.Így jobb lenne,ha a kisfiú érdekében elengedné hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!