Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis esküvőhöz szegedi helyszíneket tudnátok mondani?
Max. 20 főről lenne szó, de még az is elképzelhető, hogy kevesebben leszünk. Csak polgári esküvőnk lesz, amit semmiképp nem szeretnénk a hivatalban tartani, hanem inkább a szabad ég alatt, valami gyönyörű helyen. Ezt követően szeretnénk összeülni a közeli családtagjainkkal, néhány barátunkkal egy étteremben, ahol mindenki olyat és annyit ehetne, amennyit csak szeretne. A végére terveztünk azért egy szép esküvői tortát is, meg ugye a fotós elengedhetetlen, de 500 000 Ft-nál többet semmiképp nem szeretnénk a nagy napra szánni, mert a nászút számunkra fontosabb. :)
Tudnátok ilyen igényes, szép helyet, ahol mindez kivitelezhető lenne?
Egyelőre csak ezt találtam: [link] de valahogy nem az igazi.
hát én tuti a Pivo Bárban tartanám, ha Szegeden lenne, mert ott ismerkedtünk meg a párommal :):)
(egyébként hotel-ügyben nem vagyok jártas arra, de szeged gyönyörű, csak találtok valami szép és praktikus helyet)
sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!