Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téli esküvőre miben menjek?
Tudnátok esetleg képet linkelni? Bizonytalan vagyok, a húgom esküvője lesz és egy elegáns étteremben lesz egy 15-20 fos vacsora. Autóval megyünk , 100 km tőlünk . Azt sem tudom hogy cipőt vagy csizmát viseljek :(
170cm, és 65 kg és 30 éves vagyok. Tippeiteket előre is köszönöm .
Balról jobbra, fenn van 2 kabát féleség, de persze ha a hosszú kabátot szereted, az is tökéletes.
Fent középen van egy leggings, mellette két hosszú ujjú felső, a feketébbikhez szerintem simán vastagabb harisnya is illene. Mindkettőt fel lehet dobni szép észerekkel.
A középső sorban van egy kosztümnadrág, jobbra mellette egy ujjatlan garbó és egy blézer, szerintem ezek jók egymáshoz, illetve a blézer szerintem a jobbszélső bordó ruhához is stimmel. Középső sor, balról a második, szintén szép szerintem kosztümmel vagy a mellette lévő téliesebb stílusú bolerókkal.
Az ujjatlan garbó az alatta lévő szoknyákkal is összefér, illetve pakoltam még oda cipőket, meg két nénit.
De magad is lapozgathatsz a polyvore-on, winter, elegant és mondjuk smart casual címszavakkal. :)
UI valamiért nem jó a kép:
kepfeltoltes.hu/
view/140930/ruhak_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!