Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz vagy jo dontes, ha az eskuvon az egyik ismerosom fenykepez, es a parom unokatestvere lenne a DJ?
A fotós értsen ahhoz, amit csinál.
A DJ meg bárki lehet, vicces, hogy ez egy "szakma".
Is-is. MIndkettőnek megvan a maga hátránya előnye.
Mondjuk én nem kérnék meg ismerőst/havert hogy szolgáltatást nyújtson a lagzin.
Ez jutott eszembe: [link] :)
Mi is gondoltunk rá, hogy megkérjünk ismit, de voltunk egy esküvőn, ahol ő fényképezett, szintén ismerőseinek... és annyi hisztit... :D Inkább fogadtunk profit. :)
Mindenki leírta már előttem, hogy profi fotóst hívj, mert nem mindegy, hogy valaki csak kattogtat, vagy utána még dolgozik is a képen, és minőségi, profi beállításokat csinál.
A zene meg még ennél is fontosabb. Ha rossz a zene, rossz a hangulat, megette a fene az egész lagzit. Szerintem az unokatestvért vendégként hívd, ne zenészként. Vagy ha igen, akkor se az legyen, hogy szívességből valahogy megcsinálja, hanem ugyanúgy tegye oda magát, mintha ezért fizetnétek neki. Én mondjuk pont ezt a két részt profira bíznám. És csak olyan jöhet szóba, akit ajánlottak, van referenciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!