Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek idezet a meghivoba?
A tietekben volt? Ha igen, minek?:) Miota szokas beletenni? Nekem olyan giccsesnek hat. Persze mindenki azt csinal a sajatjaval, amit akar:)
Az ekezetekert elnezest.
Ballagási meghívóra is szokás tenni, meg a gyászjelentésekre is. Ez szerintem olyan, mint egy kezdõ gondolat, ami megadja az alaphangulatot.
A giccsesség meg szerintem az idézettõl függ, sajnos elég sok a semmitmondó, de ezt el lehet kerülni azzal, hogy jót választunk.
Én majd szeretnék idézetet az esküvõi meghívómra, mert amúgy is szeretem a verseket, de ha valakijén nincs, akkor az sem zavar.
Ami a lirai erzekenyseget illeti, en szemely szerint nagyon szeretem a verseket nemcsak olvasni, hanem irni is, söt, az idezeteket is szeretem, es megis, hat ez van:)
Köszönöm, hogy megvilagitottatok a dolgot több szemszögböl is. A ferjem egy vicces idezetben nem lett volna benne, szerencsere a vicces, szandekosan fennkölt megfogalmazasra pici rabeszeles utan sikerült ravenni:) Az mondjuk csak a baratoknak ment, akik közül paran remelem vettek a lapot.
Na de ez a kerdes szempontjabol mindegy is. A lenyeget megtudtam, es megertem, ha valaki rateszi, megha magamban tovabbra is jot mosolygok rajta.
Szerintem is vannak már kissé "túl" idézetek, bár olyat még szerencsére nem kaptam :)
a miénkben csak egy sor volt:
Nincs többé olyan, hogy nélküled - tervem és jövőm van veled
Ez szerintem nem a csicsa kategória volt, nem is nyálas, csöpögős, pont ezért tetszett :)
Nekünk volt. Mert volt hely a meghívóban és miért ne. A végén találtunk olyat, ami szarkazmussal teli életünkhöz teljesen passzolt.
"Nem volna szabad megengedni, hogy a szerelem lelkiállapotában bárki életre szóló döntést hozzon."
(Friedrich Nietzsche)
mert legtöbben így fogalmazzák meg finoman, hogy pénzt kérnek nászajándékba
16-os tetszik, mert vicces :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!