Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívóba idézet/vers?
Inkább humoros, találó idézetet/verset szeretnén, a csöpögős, túl sok érzelmet tükröző dolgok tőlünk távol állnak.
Ötletek?
" Ajándékon ne törd fejed,
háztartásunk régen teljes.
Ágynemű vagy edény helyett
jobban jönne néhány bankjegy! "
Sokáig gondolkoztunk rajta, hogy mi legyen a meghívó szövege.
Pedig olyan egyszerű. Egymásra találtunk és magunkra leltünk.
Szeretjük egymást. Jó együtt.
Ezt szeretnénk Veled megünnepelni 2011. július 30-án 15:00-tól a ......... Házasságkötő teremben, majd 16:00-tól a Református Egyház áldását kérjük frigyünkre.
A hivatalos ceremóniát vacsora követi, utána pedig fergeteges mulatozásba kezdünk.
Várunk szeretettel!
Csak a Rock örök!
De mi azért megpróbáljuk.
A próbálkozás nyitánya 2006. április 29-én,
...............en a ........... alatt,
15.30-kor lesz.
A második felvonás 18.00 órától veszi kezdetét
..........ban, a ............ Étteremben.
Ameddig bírjátok.
Ameddig bírjuk.
A nagy közönségsikerre való tekintettel örök életre megkívánjuk hosszabbítani sokat próbált kapcsolatunk, így a még sikeresebb folytatás érdekében 2005. szeptember 3-án egymásnak az anyakönyvvezető, a pap és a násznép előtt örök hűséget fogadunk.
Boldoggá tenne minket, ha családod kíséretében velünk együtt izgulnál, örülnél és ünnepelnél ezen a páratlan napon! Hogy mikor és hol? 15:30-kor a Házasságkötő Teremben (cím), 16:10-kor a Jáki kápolnában (cím) és 17:00 órától a Hotel Benczúr dísztermében (cím).
Tudjuk, hogy sok férfit és nőt taszítunk ezzel a kétségbeesésbe, de úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. E jeles esemény 2006. augusztus 24-én 17.00 órakor lesz a kisbéri Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a római katolikus templomban. Szeretettel várunk Benneteket az esküvőre, és az azt követő vacsorára!
Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk az "én sose adom be a derekamat " című fejezetnek és 2006. augusztus 5-én önként és dalolva összeházasodunk. Ezúton meghívunk - csatolt részeiddel együtt, hogy szem- és fültanúja legyetek annak, hogy 16. órakor a Bicskei Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében, majd a Római Katolikus Templomban örök hűséget fogadunk egymásnak. Azt követően féktelen mulatozásba kezdünk.
Csak neked áruljuk el, hogy maradék eszünket is elvesztve 2006. július 9-én megbilincseljük egymást.
Szeretettel várunk e nagy napon, hogy szem- és fültanúja légy e világraszóló eseménynek.
Az ég áldását kérjük 18.30 órakor a kapuvári Szent Anna templomban.
Összeházasodunk. Gyere el!
Időpont:
helyszín:
Remélem tudtam segíteni! :)
Köszönöm Nektek!
Azért nehéz, mert ez a esküvő csak egy formalitás, de mégis szeretnénk megadni valamennyire a módját.
i 35 évesek vagyunk, van 2 pici gyermekünk, 15 éves a kapcsolatunk, ebből 10 éve együtt is élünk.
Ezekkel a paraméterekkel furcsán hangzana egy hagyományos meghívói szöveg. Ajándékot nem kérünk senkitől, és csak egy ebéd lesz egy nívósabb étteremben a hétköznap délelőtti polgári szertartás után.
gondolom ezért pontoztál le minket.
köszönjük szépen.
Elhamarkodottan soha ne ítélj!
Mindkét válaszra zöld kezecskét nyomtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!