Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hűtlenséget látnál egy legény- vagy leánybúcsún akkor tudtára adnád a megcsalt félnek?
Èn akarnám tudni, és el is várnám, hogy aki ilyenröl tud, az elmondja nekem!
Ez egy nagy baromság, hogy arra való a lány- vagy legénybúcsú, hogy még utoljára kirúgjunk a hámból. Meg, hogy egyszeri alkalom?! Na aki egyszer megteszi az megteszi többször is, ilyennel ne kábítsátok már magatokat, hogy egyszeri alkalom!
Igenis elmondanám, föleg ha a barátomról, rokonomról van szó. Ha valami távoli ismerös, akkor meg hagynám annyiban, akkor semmi közöm hozzá. De barátnak, családtagnak igen, elmondanám!!! Természetesen!!!
Ez egy akkora marhaság szerintem,hogy az esküvőn fogadnak örök hűséget,addig meg mindent szabad! Hát bakker nehogymár mert nem volt esküvőnk ez legalizálja a 20 éves párkapcsolatom alatt a hűtlenséget!:)
Ja amúgy meg én elmondanám és elvárnám,hogy nekem is elmondják!Jelzem egyvalaki úgy is megtudja ha volt valami a sztriptízessel,mégpedig az aki fizeti ugyanis akkor drágább a tarifa,nem kicsit!:)És nem az "ünnepelt" szokta fizetni a számlát!:)
Lattam én már..
És nem szóltam.. egyrészt a menyasszony akit megcsaltak nekem nem baratom, másrészt semmi közöm hozzá.
Attól én még undorító dolognak tartom, maximálisan elitélem és soha nem tennék ilyet. De sajnos valóban van ilyen.
Attol fugg, melyikkel vagyok jobb viszonyban.
De alapbol nem kenyerem a besugas, nem vagyok senkinek se az ingyen magandetektive.
Ha a megcsalt fél olyan, aki közel áll hozzám, akkor elmondanám neki, alap. Én is örülnék, ha fordítva így lenne. Ha nem ismerem annyira, akkor meg minek szóljak bele az életébe.
Ha meg a közeli barát, rokon rám lenne kiakadva, akkor legalább megtanultam, hogy hiba volt bennük megbízni. Nem vagyok senkire se annyira rászorulva, hogy ezek után még magamat ostorozzam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!