Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a dekoráció?
Na, most hogy kiderült, amit eddig is sejtettünk, hogy valóban dekorációra kíváncsi, válaszolok is :D
Nekünk 78.000 Ft mindennel együtt. Székszoknyák, főasztal, asztaldísz, kinti helyszín, ültetés, csokrok, kitűzők. És ha kértük volna ebben benne lett volna a templom is, de elsőáldozás miatt így is gyönyörűen fel volt díszítve, + a menükártya is lett volna, de azt nem kértük.
A telefon is jobban szeret deklarálni, mint dekorálni :D
Mi (sem) nem igazán akarunk dekorálni :) egyszerű dolgokban gondolkodunk, az étterem is csak a fogyasztásra küldte meg az árajánlatát, bár kérdezte, hogy a teríték milyen színű legyen, stb.
Tavaly készült egy dekor nászajándékba. 86.310 forintot költöttem rá, 78 főre, étterem, templom és néhány lampion a kertbe.
Meghívó és ültetőcédula: 7.260 Ft, gépkocsidekor: 1.200 Ft Székszoknya bérlés: 23.000 Ft asztaldekor: 19.120 Ft Virágok nagykerből (kevés lett) tömőanyag nélkül, mert azt gyűjtöttem: 25.000 Ft, a többi gyertyák, mécsesek, organza, selyem, léc, tűzőtégla, drótok és egyéb segédanyagok.
Ami ebben nincs benne a meglévő eszközök bérleti díja: gyertyatartók, vázák, mécsestartók, állványok, emelők. Menyasszonyi csokor, dobócsokor és kitűzők. És egy fikarcnyi munkadíj és szállítási, bontási költség sem.
Ha mindezt még hozzátennénk, óvatosan számolva is közelítené a kétszázezret, de százötvenezer biztos lenne.
Hogy lehet ezt megcsinálni hetvennyolc ezerből?
szia! Ezt a képet most nem tudom megnézni, de megmutatom a miénket, bár nem biztos, hogy a képek visszaadják:
Ez volt a kinti helyszín:
Bár itt nem látszik annyira, de itt még voltak rózsák, szalagok, székek, székszoknyák, minden benne volt. Ennyire olcsón megcsinálta a dekoros, és még nem látszanak a mennyezetről lelógó díszek (üvegben rózsák, ha jól emlékszem). A templom fel volt már díszítve és mondom, ebben még nem volt benne a menükártya, mert már nem kértük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!