Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen apro sütik voltak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen apro sütik voltak a lagzitokon?

Figyelt kérdés

A család sutne meg, tehát jo lenne ha egyszeru lenne :)

Sós is es edes suti ötletek is kellenének . 100 fo lesz kb. Miből hany tepsivel kene?

2014. szept. 13. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

8-as

Te nem tudod milyen a vidéki lakodalom!

Igen, már 1 héttel előtte kezdik sütni az apró sütiket / sósat,édeset / Tortákat pedig pénteken.Vannak olyan süti fajták aminek puhulni kell ahhoz, hogy élvezhető legyen !

!

2014. szept. 13. 18:03
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom.

Egyébként senki nem írta, hogy falusi/vidéki lagziról van szó...

2014. szept. 13. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk a legkelendőbb a rétes volt (meggyes, almás és házitúrós), szinte pillanatok alatt elfogyott. Szintén rövid életű volt a sajtos pogácsa, ezt egy ismerős cukrászattól rendeltük.

Én készítettem "száraz" sütiket: különböző ízű linzereket és kókuszkockát. Házi süti gyanánt volt még mézeskrémes.

2014. szept. 13. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
zserbó, linzer, pille szelet, Kati szelet, kókuszos tekercs és kókuszgolyót csináltunk 70 főre, mindenből 4-szeres adagot, illetve a sósból 6-szorost. éjfélre pedig barackot,de abból nem tudom mennyit. elég volt.
2014. szept. 14. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
50 fős esküvői vacsorára sütöttem 1-1 tepsimézes krémest, puncsszeletet, (csokis tetetjű) dobos szeletet,3 adag linzertésztából linzert-islert, 3 féle muffint 48-48 darabot (4-4 tepsi). Bőven elég volt, még a másnapi morzsapartira is maradt.
2014. szept. 14. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
nálunk fornetti volt, mindenféle ízben :) fűszeres, ill édesfélék is voltak, valamint mézeskrémes,kakaóskrémes
2014. szept. 16. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!