Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Augusztusi eskuvonel, vetettek fel harisnyát a ruha alá?
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 11:52
11/17 anonim válasza:
Nem voltam hajlandó hőségben harisnyát venni, jobban éreztem magam nélküle.
12/17 anonim válasza:
Bár menyasszonyként még nem, de vendégként sok nyári esküvőn vettem már részt. Melegben nem vagyok hajlandó harisnyát venni, és nyitott magassarkúhoz (amiket nyáron általában hordok) rettentő idiótán is nézne ki. Biztos vagyok benne, hogy ha nyári esküvőm lesz, akkor sem lesz rajtam. De talán még télen sem, hisz egyébként is utálom viselni. Egyébként a menyasszonyi ruha az esetek 95%-ában hosszú. Mégis ki látja, hogy van-e alatta, vagy nincs?
13/17 anonim válasza:
40 fok volt es volt rajtam combfix. Ugy ereztem teljesnek az oltozetem. A cipo is kenyelmesebb volt harisnyaval.
14/17 anonim válasza:
Menyasszony még nem voltam, csak koszorúslány. Vettem harisnyát, vagyis combfixet, már csak azért is, mert elöl zárt cipőben voltam, mivel azt tartom elegánsnak, és ahhoz meg nem árt harisnya, mert feltörhet és beleizzad a lábam.
15/17 anonim válasza:
Combfix volt rajtam, vékony volt, nem melegített jobban mintha nem lett volna.
16/17 anonim válasza:
A mi esküvőnk júliusban volt, nagyon melegben. Vettem fel combfixet, a ruhám nagy volt és meleg, a próbán mindig szétizzadtam magam, aznap viszont egyáltalán nem éreztem, hogy olyan forróság lenne, nem ezzel foglalkoztam. Viszont a lagziban már levettem :)
17/17 anonim válasza:
2 hónapja augusztusban volt az esküvőnk és 30 fok volt, úgyhogy eszem ágában sem volt harisnyát felvenni. Úgyis hosszú ruhám volt, senki nem látta van-e rajtam. De a harisnyakötőt felvettem, hogy eldobhassa a vőlegény. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!