Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje voltatok együtt, amikor összeházasodtatok? És mióta jártatok jegyben?
Fél éve jártunk együtt, eljegyzés fél év után, majd 3 hónapra esküvő. Nem éltünk előtte együtt.
30 évig tartott a házasságunk, akkor a férjem meghalt.
Pontosan emlékszem a dátumokra. 2001 szeptember 5-én ismerkedtünk meg. (azért tudom ilyen pontosan mert ez volt az első napom a munkahelyemen ahol megismerkedtünk)
2001 október 28-án összeköltöztünk, akkor el is jegyzett.
2002 április 18-án esküdtünk.
Még ma is boldog házasok vagyunk..
42/N
6 éve leszünk együtt akkor.3 éve jegyesek,és 3 éve élünk is együtt.Jövő májusba lesz az esküvőnk. :)
27/N 32/F
Halljátok, végignéztem a családi kapcsolatok kategória kérdéseit, és esküszöm tök ugyanezek a kérdések voltak már régen is. Még a megfogalmazások is detto ugyanazok.
Szerintem időnként előredobálják ezeket, és úgy csinálnak mintha friss lenne mind.
Ezek azok a standard kérdések, ahol a kérdező sosem kommentel...
15-ös, ez nem régi kérdés. És csak, hogy ne legyen igazad, kommentelek egy egyet :D
Egyszerűen csak kiváncsi voltam, hogy kinél mikor történtek meg ezek a dolgok, mert nemtudtam, hogy korainak érezzem e, hogy 2 év után jegyeztek el, idén leszünk együtt a vőlegényemmel 3 éve, és két éven belül szeretnénk esküvőt. Anyagiaktól függ, hogy mikorra jön össze a keret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!