Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülhet most egy esküvő mindennel együtt kb 90 főre?
Mi 140 személlyel olyan egymillió fele számoltunk. Egy idő után már nem számít a vendégek száma, hiszen a szolgáltató oszlik legalább...
De extrák nélkül. Értsd: nincsenek galambok, légballonok, gyülölcstálak, csokiszőkökút és egyéb ilyen dolgok...
Mi 108 ra szamítottunk, végül 95en voltunk ( ez az ételre vonatkozik, tehát benen volt a fotós zenész...stb)
1,4 m volt
Szetonon kívül, Komáom-Esztgom megye kis településén.
Meg lehetett volna olsóbban is csinálni, de azért voltak igényeink, de sokkal drágábban is.
( bocs a kihagyott betűk miatt.. Telefon...)
Egyébként első számítás 1,2 m volt..a többi összecsúszott, számítottunk rá..
46-an voltunk (65-ről indultunk), 1,6 M lett a vége
Ebből ami a vendégek számától függött, az étterem volt 680e
Én most szervezem. Délegyházán.
70 fő lesz +7 fő (zenekar, videós, fotós, vőfély )
Az elején úgy számoltunk mikor elkezdtük hogy 1 M kijövünk.
Hát most tartunk ha mindent megszámolunk 2 M nál!
És nincs galambröptetés, csokiszökőkút meg semmi ilyen)
én komolyan nem értem ezeket az árakat. Azt írjátok nincs semmi pucc meg pöcc, és mégis 2milka egy 100fő alatti esküvő.. hogy a fenébe? mi kerül nálatok ennnyibe?
komolyan kérdezem, nem kötekedésből. Én Baranyából írok, nem egy esküvő volt mostanába, amiben besegítettem, a legtöbb is 1,8 volt, de 130 fő, kitelepült anyakönyvvezető, 150e-es dekor és a többivel...
Egyebként ez pont olyan, hogy
"Mennyibe kerülhet most egy farmer, 28-as méretben?"
Orsay-ben akcciósan 3000
Turiban címkéset vettem 400-ert, de a Levi's farmerom 25e volt..
Tehhát farmer és farmer..így esküvő és esküvő között is hatalmas különbségek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!