Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan aki esküvőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki esküvőt szervez eljegyzés nelkul? Mármint csak simán megbeszéltük hogy összeházasodunk.

Figyelt kérdés
A baratnoim viszont egyfolytában azt kérdezik hogy milyen volt a leanykeres, hol a gyuru :) kezdem azt hinni hogx hülyének néznek :)

2014. szept. 5. 21:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én megkértem a feleségem kezét, kb. 50 mécsesből kirakott "HOZZÁM JÖSSZ?" felirattal, rá 2,5 évre szerveztük le az esküvőt, de nem gondolom, hogy csak így lehet. A lényeg, hogy Ti boldogok vagytok, az, hogy mit illik meg, hogyan "KELL" sosem érdekelt. Sok boldogságot!
2016. márc. 20. 09:36
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es.

Pont ezért kerestem fel én is ezt a kérdést a témában, mert mi is csak megbeszéltük így 11 év után, de nekem is hiányérzetem van. Egy utóbbi 1-2 évben tapogatóztam nála, hogy mi a probléma, egyszer kiderült, hogy azt sejtette, hogy én valami extra különlegesre, emlékezetesre vágyom, mert mondtam neki valami ilyesmit, persze mondtam, hogy nekem gyűrű nélkül is, csak andologva valahol kettesben elmondaná, mit érez és velem szeretne élni, nekem ez bőven elég lenne. Vártam még, de csak rosszabb volt ez a várakozás, nem rég sajnos kifakadtam, persze mondta, hogy szeret és esküvőt, házasságot is szeretne, csak nem igazán a szavak embere, főleg nem a romantikusaké, de velem képzeli el a jövőjét.

A hétköznapokban mindig érzem, hogy mennyire figyelmes, rendes, kedves, udvarias, segítőkész, szerelmi életünk is nagyon jó, de mikor az efféle tökösségről van szó, hogy kicsit ő tegyen egy olyan dolgot a kedvemért, ami kicsit komfortzónáján kívül esik, inkább halogatja, nem csinálja, stb. Szeretem őt, vele akarok lenni, de ez a dolog, hogy még annyit se képes mondani, hogy pl. "veled szeretnék mindig lenni" , még csak azt a bizonyos "hozzám jössz feleségül?" sablont sem kellett volna, elszomorít. Jó lett volna, ha ezt a nagy lépést ő tette volna meg, de sajnos ezt is én intéztem el neki...

2020. márc. 15. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!