Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
köszönöm a válaszokat
Aki szerint "gebasz" lesz szerinte mi illik?
Még kétszer meg kellett nyitnom a képet a válaszok olvasása közben, hogy ugyanazt a ruhát látjuk-e.
Térd felett 5-6 cm megengedett az etikett szerint mindenhol.(templomba is!)
Nem mély a kivágása, nem ujjatlan, nem fekete, nem fehér, nem strasszos, nem aranya ezüst akármis..
Nem átlátszó, csak a nyak résznél..
Miért kihívó?
Ez egy konzervatív ruha, ilyenbe nem mennék el szórakozni, hanem esküvőre, bankettre, és a munkahelyemre is.
Az évben 3 esküvőn voltam már, ez a ruha kifejezetten visszafogott a nagy átlaghoz képest.
Egyébkent ha már szőrszálhasogatóak akarunk lenni, az esküvő egy éjszakai elegáns buli, általában...
Szerintem teljesen jó lesz ez.
nem tudom, mikor valakinek az esküvője van, vigyázok rá, hogy én ne legyek szexisebb, mint a menyasszony.
mert nekem is elég jó adottságaim vannak szerencsére, és könnyen lehetek kihívó olyan ruhában, ami máson fel sem tűnik.
valahogy megtisztelem ezzel a menyasszonyt.
minden más esetben úgy öltözöm, ahogy nekem tetszik.
Ha templomi esküvő is lesz, akkor mindenképp ajánlok egy blézert, bár írtad hogy lesz, szóval ja, ne platform magassarkút vegyél, és teljesen jó.
Semmivel se kihívóbb, mint egy sima ceruzaszoknya + fölső amilyenben a legtöbb jó alakú nő megjelenik elegáns rendezvényeken, vagy dress code-os munkahelyen.
Ha neked jól áll és jól érzed magad benne, akkor vedd fel, esetleg a menyasszonyt kérdezd meg, hogy neki hogy tetszik, talán neki lehet még beleszólása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!