Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt a ruhát felvehetem esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a ruhát felvehetem esküvői tanuként?

Figyelt kérdés

[link]

nem vagyok ilyen magas tehát nem ilyen rovid

#ruha #esküvő.csipke
2014. aug. 24. 20:53
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

Aki szerint "gebasz" lesz szerinte mi illik?

2014. aug. 24. 22:30
 22/30 anonim ***** válasza:
74%

Még kétszer meg kellett nyitnom a képet a válaszok olvasása közben, hogy ugyanazt a ruhát látjuk-e.

Térd felett 5-6 cm megengedett az etikett szerint mindenhol.(templomba is!)

Nem mély a kivágása, nem ujjatlan, nem fekete, nem fehér, nem strasszos, nem aranya ezüst akármis..

Nem átlátszó, csak a nyak résznél..

Miért kihívó?

Ez egy konzervatív ruha, ilyenbe nem mennék el szórakozni, hanem esküvőre, bankettre, és a munkahelyemre is.

Az évben 3 esküvőn voltam már, ez a ruha kifejezetten visszafogott a nagy átlaghoz képest.

Egyébkent ha már szőrszálhasogatóak akarunk lenni, az esküvő egy éjszakai elegáns buli, általában...

Szerintem teljesen jó lesz ez.

2014. aug. 25. 07:09
 23/30 anonim ***** válasza:
90%
Az ötös választ sem értem. Miért sértő a menyasszonynak ha valaki szexis ruhában jelenik meg? Szerintem csak akkor van gond, ha valaki a menyasszonyt akarja túlöltözni vagy hófehérben jelenik meg. Meg az is gáz ha valakinek kilóg a feneke vagy a dekoltázsa készül kiesni a ruhából. Erre a ruhára egyik sem jellemzó. Vagy az a gond hogy más is mer csinos lenni a menyasszonyon kívül? Melyik az a környék ahol ez a szokás? A nők általában csinosan mennek egy esküvőre. Ha szebb haja vagy nagyobb mellei vagy hosszabb combja van a násznép valamely tagjának a menyasszonytól az is sapkában és zsákban jelenjen meg mert sérti a menyasszonyt? Szerintem nem sérti a menyasszonyt ilyesmi . Örül a saját nagy napjának és gyönyörűnek érzi magát a saját választott ruhájában.
2014. aug. 25. 11:32
 24/30 anonim ***** válasza:
28%
Van különbség a csinos és a szexi között. A munkahelyedre is csinosan csinosan mész be...
2014. aug. 25. 13:46
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem simán felveheted. Az én tanúm ehhez képest szexi ruhában lesz, ráadásul ciklámenben, mégsem lesz közönséges. Ő kérdezte, hogy mit vegyen fel, én pedig azt mondtam, hogy legyen csinos és érezze jól magát a ruhában. Megkérdezte azt is, hogy mehet-e a ciklámen. Nekem ez rendben van, más meg biztos kiakadna rajta, de ha nagyon bizonytalan vagy, kérdezd meg a menyát.
2014. aug. 25. 17:27
 26/30 anonim ***** válasza:
51%

nem tudom, mikor valakinek az esküvője van, vigyázok rá, hogy én ne legyek szexisebb, mint a menyasszony.

mert nekem is elég jó adottságaim vannak szerencsére, és könnyen lehetek kihívó olyan ruhában, ami máson fel sem tűnik.

valahogy megtisztelem ezzel a menyasszonyt.

minden más esetben úgy öltözöm, ahogy nekem tetszik.

2014. aug. 28. 10:01
 27/30 anonim ***** válasza:
89%
Itt mindenki konzervatív vénasszony? Egyáltalán nem kihívó,csak olyan kiegészítőket kell hozzá felvenni. Pl. ne 15 cm magas platformos magassarkút,mert egy ilyen cipővel kb minden tud kihívó lenni. Ne stresszelj rá:) Bár mivel már mindenki rád hozta a frászt,kérdezz rá a menyasszonynál,hogy nem találja-e túl kihívónak,csak hogy megnyugtasson.
2014. aug. 28. 10:59
 28/30 anonim ***** válasza:
76%

Ha templomi esküvő is lesz, akkor mindenképp ajánlok egy blézert, bár írtad hogy lesz, szóval ja, ne platform magassarkút vegyél, és teljesen jó.

Semmivel se kihívóbb, mint egy sima ceruzaszoknya + fölső amilyenben a legtöbb jó alakú nő megjelenik elegáns rendezvényeken, vagy dress code-os munkahelyen.

Ha neked jól áll és jól érzed magad benne, akkor vedd fel, esetleg a menyasszonyt kérdezd meg, hogy neki hogy tetszik, talán neki lehet még beleszólása.

2015. máj. 2. 13:16
 29/30 anonim ***** válasza:
76%
Az én tanúm is hasonlóban volt, nagyon csinos volt, ha az alakod is megvan hozzá akkor szerintem nem gond.
2015. máj. 2. 16:56
 30/30 anonim ***** válasza:
A szürke ruha nagyon tetszik, szerintem csinos. Ha én lennék a menyasszony, biztosan nem zavarna, hogy ez van rajtad. A kék...hááát, határeset.
2015. máj. 2. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!