Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit vegyek fel téli esküvőre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel téli esküvőre? Sok kérdésem van.

Figyelt kérdés

Nagyon régen, még 12 évesen voltam esküvőn, most már 24 vagyok. Nem tudom mit illik felvenni, körbenéztem a neten de választ nem találtam a kérdésemre... Az esküvő január közepén lesz, fűtött teremben. Leírnám a problémáimat. Légyszi ha tudtok segítsetek.

-fekete 8-10 centis éktalpúm van, abba tudok menni, viszont tűsarkúba nem.

-a párom 180 én 170 centi vagyok, így szerintem a ballerina cipő marad?

-térdig érő ruhába gondolkoztam, valami barnás nude színben.

-a harisnyát nem igazán szeretem, muszáj lenne felvennem, még ha térdig is ér a ruhám? Tudom a hideg miatt jó. Ha felveszem, milyen színűt, mintásat?

-nem akarok sokat költeni, kölcsönözni meg végképp nem.

-ékszert nem szeretem, nincs is, nem is hordok... . Muszáj felvennem?

-amilyen inget és/vagy nyakkendőt a párom felvesz nekem is ahhoz színben harmonizáló ruhát kell/illene fölvennem? A párom féltestvérének az esküvője lesz, velük még csak 2× találkoztam.

Bocs a sok kérdés miatt.

Előre is köszönöm a válaszokat.

24/L

2014. aug. 24. 11:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!

Nem tervezek előre fél évvel, csak körbe érdeklődtem. A jelenben/-nek élek.

2014. aug. 24. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!