Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy egy varrónő kép alapján meg tud egy ilyen ruhát varrni?
2010. jan. 15. 19:52
1/16 anonim válasza:
Véleményem szerint a varrónőnek nem a fazonnal lesz gondja, hanem a díszítő hímzéssel.
Egy ügyes varrónő egyébként meg tudja varrni.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattál, a hímzéshez nem ragaszkodom, csak a szabást szeretném mindenképp ilyennek.
2010. jan. 15. 20:03
3/16 anonim válasza:
Bár nem vagyok varrónő, de sima A -vonalú ruháról van szó, ami mellesleg gyönyörű.(milyen alkalomra lesz?) Szerintem egy ügyesebb kezű varrónő simán meg tudja varrni.Pesten van is egy ilyen kölcsönző üzlet, mely szerintem készít megvételre is ruhát.
www.ezeregyruha.hu
4/16 A kérdező kommentje:
Majd menyasszonyi ruhának szeretném. :)
2010. jan. 15. 20:04
5/16 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm dolgozik ott (ő is varrónő) és csodaszép dolgokat művel. Mondjuk én is a képek alapján láttam, amik a honlapon vannak, meg néhány fényképen. Egy próbát megér.
6/16 anonim válasza:
ohhhh ezt simán, mondom én papíron ruhaipari technikusként :) ha a hímzáshez nem ragaszkodsz akkor pedig pláne, de ha magad szeretnél utána járni kicsit, akkor be tudsz menni rövidáruba, ott van nagy keménylapos burda könyv ahhoz vannak szabásminták, és már meg is tudod venni 1000 körül kezdődnek, nem tudom a legdrágább mennyibe kerül. képek is vannak, hogy hogyan néz ki a kész ruha,és akkor már tudod, hogyan fog kinézni, érdemes úgy is keresned, hogy ha ruhaként nem találod, hogy külön a felső és külön a szoknya rész, a varrónő megoldja a két rész összevarrását :)
7/16 anonim válasza:
Ez gyönyörű. Kapni nem lehet ilyet valahol? Bár nem tudom hova venném fel, de nagyon tetszik.
8/16 A kérdező kommentje:
Az oldalon elvileg lehet rendelni, Angliából, de nekem az kicsit macerás és költséges lenne lenne 1400-1600 £
2010. jan. 15. 20:43
9/16 anonim válasza:
Na igen azt láttam. De ahogy számolom postaköltséggel együtt 450000 Ft körül lenne. Az nekem borzasztó sok. Szóval Magyarországon gondoltam kicsit földközelibb árakkal. :) A varratás nem is tűnik olyan rossz ötletnek.
10/16 A kérdező kommentje:
Én is nagyon sok helyen kerestem legalább hasonlót, de a mostani esküvői divat nem nekem kedvez :)
2010. jan. 15. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!