Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ettől még működhet egy házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől még működhet egy házasság hosszútávon? Csak ez az egy probléma van.

Figyelt kérdés
Most vagyok életemben először igazán szerlmes, és azt hiszem ő is. Nagyon jó együtt nincs semmi probléma, imádjuk egymást. A kapcsolatunk elején kétséges volt , hogy együtt maradunk mivel én egy kicsit pörgősebb vagyok. A párom idősebb nálam , de már én is egy kicsit lenyugodtam , és igy nem jelentett problémát. Az egyetlen probléma az, hogy én sokkal többet szeretnék vele lenni( a szexre gondolok). Neki elég a heti 2 alkalom max. 3. Nekem idáig vele a legjobb és talán ezért is szeretnék vele lenni többször.(idáig nem is igazán volt hely hozzá, arra gondoltam, most, hogy végleg összeköltözünk jobb lesz a helyzet.) Ő mivel idősebb és sok nővel volt dolga, lehet már nem akarja annyiszor!? Amúgy érzem, hogy nagyon szeret, sokat vagyunk együtt más gond tényleg nincs.Mivel nagyon szeretem őt beérem a kevesebbel is , de félek mi lesz később...? 24/N
2010. jan. 14. 11:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne beszélj vele erről, mert a férfiak hiúak, főleg ha a szexualitásról van szó:)Ha szereted akkor elfogadod, hogy ő kevesebbel is beéri:);)
2010. jan. 16. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Az rendben lenne ha a párod fáradt arra amire te vágysz.Azt gondolom,hogy a párod azért tudna segíteni neked, másképp is ki lehet elégíteni egy nőt!Olvasom a beletörődéses véleményeket (sokan lemondanak a testi örömökről)ám vannak esetek amikor a nemi élet valakinek fontosabb megélni mint lemondani róla! Te melyik kategóriába tartozol?

Csak a mondanivalót lásd meg benne:::Egy ismerősöm azt mondta gyerekként nagyon vágyott egy játékpisztolyra amit sosem kapott meg a szüleitől.A fiatalember amikor elkezdett dolgozni,az volt az első dolga,hogy megvegye magának a játékpisztolyt! KB:több mint tíz évet várt a játékpisztolyra és már nem tudott vele semmit sem kezdeni,de mégis megvette. Vannak olyan kielégítetlen vágyaink amik nem szűnnek meg,állandóan jelen vannak az életünkben,ez hajt bennünket!

2015. jan. 1. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!