Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire illik extrémebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire illik extrémebb esküvői ruhát választani?

Figyelt kérdés

nagyon szeretnék egy vagányabb, extrémebb esküvői ruhát, de nem tudom, hogy illik-e ilyet választani, főleg a templomi rész miatt. amik nagyon tetszenek stílusilag:

[link]

[link]

aztán ez is nagyon tetszik, mert nem hétköznapi, én mégis vagánynak és elegánsnak látom:

[link]

aztán tetszenek a feketével vagy más színnel kombinált darabok:

[link]

[link]

mit gondoltok, nagyon meredek lenne hasonló ruhát választani? nekem nagyon tetszenek.

2010. jan. 13. 16:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Az utolsó fekete fehér gyönyörű!

Az első képről: nekem az egyik ismerősöm házasodott hasonló fazonban, tehá hogy az eleje rövid volt.De volt hozzás egy olyan izé, hogy az elejére fel lehetett "csatolni" , persze az illesztés nem látszott a többi réteg anyag alatt, és így volt a templomban. Utána csak lekapta az elejéről,és kész is térd fölé érő első rész:)

2010. jan. 15. 22:19
 22/28 anonim ***** válasza:

Az fekete fehér szerintem nem nagyon való esküvőre!Illetve való,csak ez már egy kicsit sok-fekete!Mellesleg szép,DE nem való!

A ruhaválasztásokból látszik,hogy tényleg extrém vagy,de szerintem ezek a ruhák mind túl extrémek egy templomba!2 ruha??Erre nem gondoltál!Egy templomi és egy polgári!

?????

2010. jan. 16. 19:19
 23/28 A kérdező kommentje:

kettőre nemigen van pénzem és macerás is lenne. sok helyen olvastam, hogy nem fehérben mentek férjhez, pedig templomi esküvő is volt. egyébként evangélikus szertartás lesz, ők némileg lazábbak.

amúgy az első és az utolsó között vacillálok. azt mondták egy szalonban, hogy az elsőt úgy is meg lehet oldani, hogy készítenek egy plusz tüll szoknyát, amit aztán le lehet venni alóla.

2010. jan. 16. 19:43
 24/28 anonim ***** válasza:

Nekem es a masodik fekete teszik a legjobban!

Szerntem csak a volegenyeddel beszeld meg!

Es a Ti napotok! Allatira senkinek semmi beleszolasi joga nincsen.

Ez rolatok kell, hogy szoljon, nem arrol, hogy "Juci" elkeped-e vagy sem.

Ha parodnak meglepi lenne akkor mutass neki lehetseges tipus kepeket, es nezd meg mitol akad font a szeme :)

2010. jan. 16. 21:43
 25/28 anonim ***** válasza:
elso (hianyzik a mondat elejerol)
2010. jan. 16. 21:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Tegnap 19:19-es vagyok!Hát szerintem akkor inkább az utolsó,bár azt nem látni elölről,de az igenis csinos és extrém is egyben!
2010. jan. 17. 08:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Én az elsőre voksolok mindenképp...
2010. jan. 17. 09:51
 28/28 A kérdező kommentje:

kikértem barátok véleményét is és ők is az elsőre szavaznak. azt mondják a az vagányabb, mint a fekete mintás. úgyhoyg az első fazonnál maradok. és a levehető szoknyás megoldással fogom megvarratni.

köszi a tanácsokat!

2010. jan. 17. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!