Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire illik extrémebb esküvői ruhát választani?
nagyon szeretnék egy vagányabb, extrémebb esküvői ruhát, de nem tudom, hogy illik-e ilyet választani, főleg a templomi rész miatt. amik nagyon tetszenek stílusilag:
aztán ez is nagyon tetszik, mert nem hétköznapi, én mégis vagánynak és elegánsnak látom:
aztán tetszenek a feketével vagy más színnel kombinált darabok:
mit gondoltok, nagyon meredek lenne hasonló ruhát választani? nekem nagyon tetszenek.
Az elsö nagyon nem való se esküvöre, se templomba, ilyet csak K.k vesznek fel
A többi még elmegy. Amiknek a felsörésze nagyon nyitott, ottt a templomban vehetsz hozzá gey csipkebolerót, csipkekendöt vagy valami hasonlót.
A negyedik link nem nyitható.
Nagyon jók! Merészek igaz, de végül is ez a te napod,de azoknak a véleményét kérd ki akik fontosak számodra.Ha őket nem zavarja a pap nem fog beleszólni.
Sok boldogságot!
1.Templomba nem való
2.Szép ruha
3.Templomba nem való(a kardigán része),egyébként nem rossz ez a ruha sem.Bár először azt hittem koszorúslány ruha
4.nem nyitja meg a link
5.szép ruha
nem néztem meg a képeket de én simán bordó ruhát választanék magamnak,mert nekem az tetszik és kész!!!!!!!!
az meg kit izgat h kinek tetszik vagy nem
:D
Az attól függ!
Templomban nem illik fedetlen vállakkal és térd felett érő szoknyában megjelenni.A ruha legyen fehér vagy világos színű, jól szabott, divatos, de mértéktartó.
Szerintem ha neked tetszenek és a stílusodhoz illik minden bizonnyal senki sem bánná, hogy a ti nagy napotokon minden úgy van, ahogyan azt ti szeretnétek. (beleértve a ruhát is) Az első szerintem kicsit merész, az utolsó előttit pedig nem tudtam megnézni.
Ezek közül nekem a kék kardigános és a kék stólás jött be, bár nekem nem biztos, hogy jól állnának.
Minden jót és sok boldogságot!
Áááá szerintem az első a legeslegjobb :) Elég beszűkült gondolkodásra vall, hogy aki ilyet vesz fel, az k*rva.
Az tény, hogy a templomi részhez nem igazán való. Mondjuk én is majd valami ilyesmit szeretnék, ezért is vagyok vele úgy, hogy nem templomban lesz tartva az esküvőm, hanem valami egyéb helyszínen, ami szép és meghitt.
nekem is nagyon tetszik az első.
a 4. egy egyszerű fehér ruha fekete hímzéssel
amúgy ez is nagyon tetszik:
Tényleg nem extrémek, és szerintem igenis szépek.
Mellesleg nem vagyok az extrém dolgok kedvelője, de nekem innen az első tetszik a legjobban...
a fekete-fehér kombinációba is nagyon beleszerettem, ez is tetszik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!