Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvő miért "a menyasszony nagy napja"?
Mármint nem a menyasszony ÉS a vőlegény nagy napja? Nem kettőjük napja? (Úgy kérdezem, hogy én is lány vagyok.) Nem csak a menyasszonyról szól, hanem A PÁRRÓL.
És vendég/meghívott hölgy miért nem vehet fel szintén fehéret? Mert ha nem illik, mondván, hogy az a menyasszony színe, akkor egy férfi vendég se vegyen fel feketét, mert az a vőlegény öltönyével/szmokingjával "vetélkedik"? Vagy most ez hogy van?
(Engem biztos nem zavarna, ha hölgy vendég is fehéret venne fel.)
Nem kötekedésből kérdezem, komolyan érdekel.
20-as. Most elképzeltem a férjedet (akkor még vőlegényedet), ahogy haját tépve sopánkodik és rohangál le-föl, hogy nem lesztek kész időben. :D Te meg közben nyugtatgatod, szemeidet forgatva, hogy "Kicsim, nincs semmi baj, nyugodj már meg." :D
Szép lehetett az a vörös kisestélyi *-*
Mi sem vagyunk vallásosak, én még megkeresztelve sem vagyok, Párommal meg kiskorában megutáltatták a templomokat (Eljössz, mert ez a te vallásod, te ebben hiszel, bla-bla-bla), szóval templomi hajcihő nálunk tutira nem lesz :D
Szegény nő a feketében :'(
úgy illik,hogy sem fehéret sem pirosat sem feketét nem lehet felvenni
a fehér a menyasszony színe, a piros a menyecskeruha színe és a fekete pedig a gyász színe
A menyasszony nagy napja... ez a kifejezés szerintem csak irónia azokra a libákra vonatkozik, akik hatalmas pénzszóró esküvőről álmodnak és minden szervezésből ki akarják hagyni a párjukat. Magyarul önző sárkány nőkre. És vannak ilyenek, elég sokan...
Amúgy a vendég is vehet fel fehéret...csak ne esküvői ruhát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!