Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eskövő násznagy nélkül?
Esküvőm lesz, de sajnos egy barátom sincs, és nincs senki, aki a násznagyom lehetne.
Az nagy baj, ha nem lesz?
A menyasszonyom mondta, hogy gyorsan találjak valakit, de már vagy ezerszer megmondtam neki, hogy az ég világon nincs senki, akit erre kérhetnék, de tényleg, senki!
Pedig ezt ő is tudhatná, hiszen már rég együtt vagyunk, és azt is tudja, hogy soha nem járok el sehova, mindig együtt vagyunk és együtt csinálunk mindent (ő neki vannak barátnői).
Az utóbbi időben mindig ezen veszekszünk, hiába mondom neki azt, hogy az nem úgy működik hogy kimegyek az utcára, vagy egy kocsmába és ott hamar összehaverkodom valakivel, és akkor őt megkérem, hogy 'hé haver, legyél a násznagyom'.
Valaki volt hasonló helyzetben, vagy akinek nem volt násznagya?
1-es.
Van, de nincs jó kapcsolatom egyikkel sem.
Én külföldön dolgozom, és egyikükkel sem tartottam a kapcsolatot. Ezért nagyon szégyelném magam, hogy erre kérjek valakit.
Tegnap este volt a tv-ben egy jó kis vígjáték ugyanerről a problémáról. Asszem tv2-n.
Spancsere vagy Spancserek volt a címe. :) Addig is nézd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!