Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülhet egy egyszerű aranykarika pár?
Figyelt kérdés
Minden flanc nélkül. Nem domború, nem homorú, egyenes (lapos), 1-2 mm vastag, 5-7mm széles, 53-as 64-es. Mondanátok egy tól - ig árat karát függvényében?2014. aug. 4. 16:25
1/9 anonim válasza:
Kb. 12ezer Ft / gramm az ára a 14 karátosnak.
Nem tudom, hány gramm kell, talán 8-10 ehhez a szélességhez.
(Az 5-7 mm szerintem flancosan vastag.)
2/9 anonim válasza:
Mármint flancosan széles, ezt akartam írni.
3/9 anonim válasza:
Hát olyan százezertől fölfele. Keress használtan apróhirdetésben, mert akkor törtarany áron megkapod!
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem a hosszú ujjaimhoz az áll jól, flancos, vagy nem flancos. A páromnak is van széles gyűrűje, neki is jól mutat.
2014. aug. 4. 16:42
5/9 anonim válasza:
Hát nem mindegy, hogy 5 vagy 7mm és az sem h magasságra hány mm. Hiszen ha pl. 2 és nem 1mm magas akkor máris 2x annyi arany kell hozzá. A miénk 7mm széles, össz 18g, cakumpakk majdnem 300 volt mindenestül, minkadij+arany. Nem mindegy épp hol van az arany ára, és az sem mindegy hol csinaltatod. Szerintem egy 50e-t mozognak az árak egy ilyen gyűrű pár esetében.
6/9 anonim válasza:
Itt van egy leírás, hogy kb mennyi a gyűrű súlya, utána szorozd be a fent említett 12 000 ft/gramm árral.
7/9 anonim válasza:
Miénk 6 mm-es,de enyhén domború,az az igazi hagyományos karikagyűrű,a kettő együtt volt 190 e.
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez boltonként változó..Nekünk 60-as gyűrűink vannak,4 éve 60párezer volt a kettő,5 mm széles.Ajánlom az Orex boltokat,mi ott vettük.
9/9 anonim válasza:
A miénk kb. 130-140 E. értékű, de arannyal fizettük ki. Összesen 8 g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!