Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lánybúcsún petrezselyemgyökere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybúcsún petrezselyemgyökeret vagy petrezselyem zöldjét szoktak árulni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 09:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
10%

jaj ne is mond...

Hozzám is odajöttek már...

De hogy ez miért vicces? :(

2014. aug. 1. 09:41
 2/12 A kérdező kommentje:
"Csak...". :)
2014. aug. 1. 09:43
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem inkább óvszert áruljatok, annak értelme is van, és még vicces is. Az egyik barátnőm leánybúcsúján egy kocsmába tértünk be, mondani sem kell a férfiak az összes óvszert megvették, volt akinek épp jól is jött. :D
2014. aug. 1. 09:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Ki kell tölteni fél órát valamivel, nappal, 16.30 körül. Óvszert azért nem akarunk sétálóutcán árultatni. ;)
2014. aug. 1. 09:50
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Akkor lufit? :) vesztek jó párat és írtok mindegyikre egy-egy vicces szót, vagy olyasmiket, hogy "Legyen szép napod", "Mosolyogj, mert jól áll.", és azt árulni? :) A petrezselymes unalmas már nagyon, szerintem ennek még az emberek is jobban örülnének, főleg ha kedves vagy vicces üzenet is van rajta. ;)
2014. aug. 1. 09:57
 6/12 A kérdező kommentje:

De mi a baj a szokásokkal? :) Meg ugye szokták mondani a lányokra, akiket nem kérnek fel táncolbi, hogy petrezselymet árul.

De mindegy is, egyrészt én csak megkaptam feladatnak, hogy gondoskodjak a petrezselyemről, másrészt meg kap egy emlékkönyvet is, amit tegnap elkészítettek, így már bele vannak írva a feladatok.

2014. aug. 1. 10:02
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

emberek,itt nem azon van a lényeg, hogy áruljanak, hanem a petrezselymen... miért kell cikinek felfogni a szoksokat???

amúgy a zöldjét szokták.

[link]

2014. aug. 1. 10:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ is, meg az egyetértést is! :)
2014. aug. 1. 10:10
 9/12 Zsutyi válasza:
A petrezselyem zöldjét!Tavaly volt a barátnőm lánybúsúja,s ő is árult!!Egy kocsmában 6 csokrot adott el és több,mint 3000 ft-ot szedett össze,s a fiúk nagyon viccesnek találták!!!
2014. aug. 1. 11:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Természetesen a petrezselyem zöldjét kell árulni :D Nekem muffint kellett, 6 muffinon kerestem 10.000 ft-ot, azt leittuk a szórakozóhelyen. Ez tök jó szokás, nemrég volt a lánybúcsúm, imádtam.
2014. aug. 1. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!