Ivoár kérdése:
Hogy marad szép zöld a szárított petrezselyem, és a zeller?
Figyelt kérdés
Egészen sápadt halvány, vagy sárgás szine lett eddig.
Köszönöm a tippeket.
2014. jún. 13. 16:13
1/5 anonim válasza:
Én nem szárítom ki, hanem frissen megmosom és összevágva a fagyasztóba teszem.
Így ugyanolyan színű, illatú, ízű, mint frissen.
2/5 anonim válasza:
1-es
Vlóban így a legjobb eltenni, de az ízéből egy kicsit veszít.
3/5 anonim válasza:
Szellős helyen, árnyékban szárítsd, ne napon.
4/5 anonim válasza:
Második: annyiban tévedsz, hoyg a fagyasztottnak van erösebb aromája, nem a szárítottnak.
A kérdésre: csak akkor marad zöld, ha teljesen árnyékban tudod szárítani, ha napot kap, akkor sárga lesz, mert elbomlik benne a klorofil (meg az íze is elmegy)
Ha csak félig napos helyed van, akkor takard le vékony kendövel (textilpelenka ideális erre a célre, én direkt ilyesmikhetz vettem párat), az valamennyire véd, de nem fülled be alatta.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm neketek.Szárítom is árnyékban:)
2014. jún. 14. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!