Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én leszek a nővérem tanúja, a párom lehet zakó nélkül hosszú ujjú ingben?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 11:35
11/14 anonim válasza:
Szerintem abszolút lehet, nincsen azzal semmi baj, amúgy is, sok helyen már nem divat a zakó, van hogy még a vőlegénynek se...
12/14 anonim válasza:
Szerintem nincsen ezzel baj, amúgy is meleg lesz. Nyugodtan tűzheti az ingjére. Ezért tényleg nem kell új zakót venni. Ha van hosszú ujjú ingje, akkor az talán jobb lehet, abba már végképp nem kötne bele senki, de újat egy alkalom miatt nem kell venni. Jó lesz így! Amúgy ilyenről még én sem hallottam, mondjuk nem voltam sok esküvőn, de ez új. Érdekes!:)
13/14 anonim válasza:
Jaj, bocsi! Összenéztem pár kérdést. A hosszú ujjas részt ne vedd figyelembe!:)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. júl. 28. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!