Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én leszek a nővérem tanúja, a párom lehet zakó nélkül hosszú ujjú ingben?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 11:35
2/14 anonim válasza:
A szertartáson ne, a lakodalomban nyugodtan.
3/14 A kérdező kommentje:
És az baj, ha a nadrág és zakó különböző? Sajnos nincs öltönye ès az ajándékot is elég megterhelő volt kigazdálkodni. :(
2014. júl. 24. 12:00
4/14 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg még egy mellénye van. Az is kevés?
2014. júl. 24. 12:02
5/14 anonim válasza:
Mivel o csak vendég lesz, nem kotelezo a zakó.
6/14 anonim válasza:
Nálunk melegben minden férfi csak nadrágban meg rövidujjú ingben van. Lehet nem illik, meg előkelő körökben ciki lenne, de arra néznének hülyén, aki nem így van felöltözve.
7/14 A kérdező kommentje:
Csak ugye miattam lesz neki is kitűzője, emiatt kérdezem, hogy a virágot elég-e az ingjére tűzni? Köszi amügy!
2014. júl. 24. 12:46
8/14 anonim válasza:
Hát én még olyat nem is hallottam, hogy a tanú párjának kitűzője van. Az a tanúnak van (lányra karszalagot szoktak tenni) meg az örömapáknak max. Esetleg ha van lakodalmas menet amikor a menyasszonynak van egy férfi kísérője akkor annak. De hogy a tanú párját minek felvirágozni? Szerintem ez tök hülyeség.
9/14 anonim válasza:
ja és ingen hülyén néz ki a kitűző.
10/14 A kérdező kommentje:
Erre ez a szokás. A szülők is kapnak, nahyszülők is.
2014. júl. 24. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!