Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újesküvőiruha Kft. -ről tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Aki ismeri, kérem írjon róla, hogyan működik náluk a ruha kiválasztása, vásárlása!2014. júl. 23. 22:47
11/14 A kérdező kommentje:
Aha... Hát ma rácsörögtem délután, azt mondta most ül le a gép elé, megnézi a levelemet és küld visszaigazolást, hogy megkapta a megrendelésemet.
Na, azóta eltelt pár óra, de még mindig nem kaptam e-mailt. :-(
Kezdek picit aggódni, már csak 8 hét van az esküvőnkig, most megyünk nyaralni, és szeretnék nyugodt lenni afelől, hogy a ruhám úton van...
2014. júl. 29. 20:07
12/14 anonim válasza:
Még holnap este szerintem csörögj rá, nekem sem írt vissza az smsre asszem végül.
13/14 anonim válasza:
Szerintem nyugi, meg lesz a ruha, ha mondtad neki a telefonban, hogy mikor lesz az esküvőd ő tudja, ha sietni kell vagy valami, de tuti nem maradsz ruha nélkül! Max 4 hét amíg megjön, de az már akkor 4 hét, ha valami gubanc van a ruhával útközben vagy a közlekedéssel út közben,összetörik az autót vagy a határnál vmi... különben csak 2 hét... szóval no para! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!