Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Étterem vagy Iskolai rendezvényterem?
Ha ott szeretnéd, akkor legyen. Nekünk is rendezvény teremben lesz, mivel nem találtunk akkora éttermet elfogadható áron a környéken, akik 100 főnél nagyobb lakodalmat le tudnak bonyolítani sátor nélkül (akkor meg már inkább catering egy szépen feldíszített teremben).
A lakodalom 90%-ban a vendégek belül vannak, ezért a külső homlokzat milyensége elhanyagolható. Étteremben is van olyan, hogy belül hangulatos, kívül jellegtelen.
Koszonom a valaszaitokat.Valoszinu hogy a suli marad viszont hivok dekorost aki az etterem eleganciajat meg tudja testesiteni a helyszinen.Amugy sok dolga nem lesz,mert a hely nemregiben fel is lett ujitva.Uj jarolapok,fal...
Vőlegenyem is azt mondja hogy bulizos lagzink legyen mar,ahol az emberek nem feszengenek es ez ezen a helyen lenne igy.A vendegeink zome 80%ban videki,tehat kb 80 embernek a sulirol nem a menza jut eszebe hanem egy jo kis lagzi :)
ÉTTEREM!
Mi most voltunk a régi sulim rendezvénytermében az unokatestvéremék esküvőjén. Nem a legócskábbik rendezvényterem, de azért messziről se mondható el, hogy étterem. Jót spóroltak rajta, mert a miénk (pedig az sem a legdrágább a városban) háromszor annyiba fog kerülni. A tányérok-kanalak-mellékhelység hagyott maga után kivetnivalót... Nem volt az az érzésem, hogy elegáns helyen vagyok.
Nem tudom, ennél én igényesebb vagyok. Igaz nem ismerem, az illető rendezvénytermet, de ha az iskola kívülről lepukkant, akkor ott már elvész az ünnepélyesség, pátosz.
Nem mondom, nem nagyzolunk mi sem az esküvőn, minden forintnak megvan a helye, nem lesz semmi luxus, de inkább egy étterem, mint egy rendezvényterem iskolában. Szerintem
De kicsit úgy érzem, Te ezt már eldöntötted, hogy az iskolában szeretnéd. Akkor legyen ott, végül is a Ti esküvőtök, Ti ízlésetek, pénztárcátok....
"Miért kell hogy annyival igényesebb legyen?Táncolni,ünnepelni az ifjú párral,jobbnál-jobb ételeket enni ugyanúgy lehet"
Hát azért az este élvezetében az is segít pl. ha igényes budi van, nem iskolai fülkék, amiket a gyerekek tartanak egymásnak, hogy ne nyíljanak ki, ha kifogy a papír, szappan, kéztörlő, akkor nem árt, ha van több; ha valami van, akkor nem árt, ha kéznél a személyzet, hogy rendbeszedjék stb. Iskolában ilyenek elvétve vannak. Rengeteg ilyen apróság van, ami rohadtul nem mindegy.
Mi voltunk iskolás lagziban, való igaz, hogy gyönyörűen kidekorláták, és az ebédlő része szépen fel is volt újítva, alkalmas volt szép rendezvényekre, de akárhányszor budira kellett menni, úgy éreztem magam, mintha újra 8 éves lennék és nem épp jó értelemben.
Akkor is mondanod kell, hogy elfogyott, mert egyik az, hogy neked nem biztos, hogy fel fog tűnni. Hogy is tűnne? Majd valamelyik vendég kéri, mondja a felszolgáló, hogy nincs és ennyi. Nem fog a vendég ajvékolni, meg húzogatni a ruhádon, hogy hé Juliska, nicnsen több pályinka most mi lesz? De ha mégis rájönnél időben, hogy valami már nincs, akkor is MÁR nincs, de neked még keríteni kell valakit, aki hajlandó a tescoba menni, és még be is kell hűteni a piát! Mire ezzel megvagy, addigra akinek kéne már rég megunta a várakozást és már nem is kell neki.
A legjobb étterem, korlátlan fogyasztással. Akkor minden van, és nem fogy el és mindig hideg stb. stb.
Kérdező, egyértelmű, hogy neked az iskola felé húz a szíved, ha neked ez tetszik jobban, válaszd azt. Én vendégként, meg kell mondjam, ilyen helyen még nem éreztem jól magam sajnos, mert igenis mindig látszik rajta a spórolás, olcsó minőség. Kényelmetlen.
Egy étteremben kellemesen, otthonosan érzi magát az ember a szakszerű személyzettel körülvéve, egy iskolai terem olyan.... "ez sincs, az sincs" jellegű.
"ma beszéltem egy dekorossal,akivel el tudunk majd érni egy "-húú,hanyattvágják a vendégek magukat" életérzést amint belépnek a terembe... :D"
Ez nem változtat azon, hogy a mellékhelyiségek a legtöbb iskolában botrányosak, a folyosók és maga az épület sem szép valószínűleg. A dekoros pedig egy utolsó pajtára is azt mondja neked, hogy ő kacsalábon forgó palotává varázsolja, szóval... :)
"ha vmi elfogy,akkor a Tesco sétára is ott van 1 köpésre"
étterem = korlátlan, helyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!