Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legjobb barátnőnek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőnek milyen értékben illik venni nászajándékot?

Figyelt kérdés
Még csak kb. sem tudom belőni. Szép helyen lesz az esküvő, biztos nagyon sokat költenek rá.
2014. júl. 14. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Ja mert neki kellene fizetni a vacsorájukat és azon felül ajándék. erre inkább nem mondok semmit...
2014. júl. 14. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Én legalábbis úgy tudom,hogy annyit illik minimum adni amennyibe az étkeztetésed kerül.Általában a távolabbi ismerősök fizetnek "csak" ennyit. Minél közelebbi rokon vagy barát vagy,akkor ennél többet illik.Viszont igaz,hogy ez nincs papírra vésve.Ha nem telik röbbre akkor nem.
2014. júl. 14. 16:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha megengedhetitek magatoknak, 50-60ezer ft szerintem ideális.
2014. júl. 14. 18:05
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Én nem tudom mi a divat, de 50-60 ezret 3 gyerekes barátnőmtől pofám nem lenne elfogadni. Szerintem 40 ezer plusz pár ezer a mennyaszonytáncban bőven elég.
2014. júl. 14. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi nagy lakodalmat szervezünk, és úgy kalkuláltuk, ki hogy mennyit tegyünk félre rá, hogyha mindenki csak a vacsorájának a felét adja (5 000 ft-ot), akkor nem maradunk ott mosogatni :) (Igen, most jöhet, hogy felelőtlenek vagyunk, mert nincs meg rá a pénzünk, akkor minek ekkora, de ennyi "rizikót" beleraktunk, mert különben a lakástakarékba nem tennénk pénzt, hogy a lagzi árárt már előtte nap letegyük egy összegben, amit úgy sem kell)

Ha csak a vacsorát fizeti ki, már akkor is baromi hálásak vagyunk, mert akkor több marad az erre félretett pénzből. Nálunk is vannak 2-3 gyerekesek, utaznak, szép ruha mindenkinek, tuti nem fogják tudni a "teljes költséget" odaadni, viszont szeretnénk, hogy ott legyenek.

Ha tudatos az esküvő szervezés és nem a "minél többen minél többet" elv érvényesül, akkor egy nagy családnál bele van kalkulálva a "veszteség".

2014. júl. 14. 18:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem legjobb barátnő lenne, én nem vinném a gyerekeket, úgy mindenki jobban jár. Így viszont húzós.
2014. júl. 14. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!