Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy esküvőn az étel-ital per fő Budapesten?
Vagyi esküvő zártkörűen itt 8900Ft
Én idén nézegettem, ha lagzit akarsz, akkor a hagyományos menü 12-15 000 (a pincérek és a helyszín éjszakás díja miatt), ha ebédet, vagy csak vacsorát, akkor 6-8 000 korlátlan italfogyasztással.
Trófeát itt többen ajánlják. Ha a mellett döntötök rendes nyitvatartási időben, akkor NE kérjétek, az esküvői szolgáltatást, mert azon kívül, hogy fehér szalvétát, terítőt, meg egy fokkal szebb tányért tesznek, nincsen semmi különbség a simán kívül. És szerintem egy abrosz miatt felesleges a dupláját fizetni.
Sógoromék tartották ott az esküvői ebédet "normál" módon(azt mondták foglaláskor, hogy családi esemény, nem azt, hogy esküvő), mellettünk egy másik társaság az "esküvői menü"-t választotta, és láttam, hogy köztünk és köztük ennyi volt a különbség. Ugyan úgy a többi vendéggel voltak egy légtérben és ugyan azt az ételt ették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!