Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy esküvőn az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy esküvőn az étel-ital per fő Budapesten?

Figyelt kérdés
Átlagban...
2014. júl. 13. 19:04
 1/8 tigrisspetsr válasza:
17%
Szerintem 3000 körül desszertel meg minden
2014. júl. 13. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első marhaságokat ír. Itallal együtt minimum 10-12.000 ft-tól kezdődik, a csillagos égig. Attól is függ, hogy hány fogás lesz, mi tartozik az italfogyasztáshoz stb. Érdeklődj több étteremben!
2014. júl. 13. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy átlagos példa, egy normális helyen: [link]
2014. júl. 13. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Trófeában hétköznap délben 3500Ft korlátlan étel-ital, hétvégén este 5500Ft.
2014. júl. 13. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagyi esküvő zártkörűen itt 8900Ft

[link]

2014. júl. 13. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Az újbudai tórfeában pedig 6500Ft/fő.
2014. júl. 13. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Én idén nézegettem, ha lagzit akarsz, akkor a hagyományos menü 12-15 000 (a pincérek és a helyszín éjszakás díja miatt), ha ebédet, vagy csak vacsorát, akkor 6-8 000 korlátlan italfogyasztással.

Trófeát itt többen ajánlják. Ha a mellett döntötök rendes nyitvatartási időben, akkor NE kérjétek, az esküvői szolgáltatást, mert azon kívül, hogy fehér szalvétát, terítőt, meg egy fokkal szebb tányért tesznek, nincsen semmi különbség a simán kívül. És szerintem egy abrosz miatt felesleges a dupláját fizetni.

Sógoromék tartották ott az esküvői ebédet "normál" módon(azt mondták foglaláskor, hogy családi esemény, nem azt, hogy esküvő), mellettünk egy másik társaság az "esküvői menü"-t választotta, és láttam, hogy köztünk és köztük ennyi volt a különbség. Ugyan úgy a többi vendéggel voltak egy légtérben és ugyan azt az ételt ették.

2014. júl. 14. 07:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ital nélkül 10.000 Ft/fő környékén már meg lehet úszni szerintem, de elég soktényezős és helyfüggő. Sokkal jobban jársz ha kérsz árajánlatot a helyektől és az alapján alkotsz képet/véleményt, plusz megtudod, hogy az adott dátumra amire az esküvőtöket tervezitek, van-e még szabad kapacitásuk. Az első szvsz hülyeséget írt, ennyiért szerintem még falun sem biztos, hogy megoldható sőt...biztos, hogy nem, vagy ha igen, az olyan is.
2014. júl. 15. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!