Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám összeállítani ezt az ajándékot?
A testvéremnek lesz az esküvője. Mivel egy kis lakásban laknak tárgyakat nem szeretnénk nekik, lassan szeretnének házat is vásárolni így pénzt adnánk Nekik.
Nem szeretném egy egyszerű üdvözlő kártyába betenni és odaadni ezért arra gondoltunk, hogy az erre szánt összeget csupa-csupa apróban adnánk oda és mellé szeretnénk valami frappáns szöveget.
Hol tudnék pénzt apróra beváltani?
Bankban? Vagy ha megkérem a helyi jó ismerősünk boltost akkor ő is beváltaná szerintetek?
És a szövegre valami olyasmire gondoltam pl.: Annyi boldog pillanatotok legyen, vagy annyi boldog évet éljetek együtt....
Kellemetlenséget szeretnél okozni nekik, vagy mi a cél?
Magyarán amikor kezdeni is szeretnének valamit az ajándékoddal, ülhetnek felette pár órát. Arról nem is beszélve, hogy a pénzbeváltásnak ára van, adózni kell utána.
Vegyél inkább valami személyes apróságot mellé, gondolom ha a testvéred, jól ismered, hogy mit szeretnek a párjával, és egyszerűen tedd mellé szépen kártyában a pénzt.
Nem szeretnék kellemetlenséget!
"A pénzváltás címletenként 50 darabig ingyenes"
köszi az infót, ezt nem is tudtam!
Még akkor átgondolom.
Lehet, hogy csak egy része lesz és még agyalok rajta.
Papírpénzben is odaadhatod frappánsan csomagolva. Mi pl az egyik unokatesónktól így kaptunk pénzt, azóta is megvan :) sajnáljuk megbontani.
Egy nagy talpas pohárba tették és a feléjük szokás szerinti dolgokat tették bele pl só (az élethez elengedhetetlen), lencse (hogy még több pénz legyen), a pénzt felsodorták és egyesével át van kötve így van benne, szépen be van "csomagolva". Szerintünk nagyon ötletes volt, és mint írtam azóta is megvan pénzestül (majd ha nagy szükség lesz rá hozzányúlunk :)). Remélem elképzelhető, mert csatolni nem tudom a képet.
Vagy ha már úgyis a ház miatt gyűjtenek, és azért szeretnének pénzt, akkor egy mini házban is átadhatnátok az ajándékot.
Pl. ilyenben. És ha születik kislányuk, legalább lesz egy babaháza :)
Az a szives nagyon tetszik.
Mi 500-asokban kaptunk 50 ezret, vastag volt a boritek es jobban mutatott, mint az apro :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!