Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem hívtak meg az esküvöre, illik ajándékot küldeni?
Figyelt kérdés
A párom legjobb barátjának és az exének az esküvöje. A párom lesz a völegény tanúja, engem nem hívtak meg.
A polgári ceremóniára bárki elmehet gratulálni, tehát megnézhetem, de két esküvöt is tartanak (két országban), és egyikre se hívtak meg engem, csak külön a párom.
Ismerem a párt.
Illene ajándékot küldenem?
2014. júl. 10. 15:43
21/21 anonim válasza:
Ez így elég gáz. Én a helyedben küldenék egy képeslapot vagy egy táviratot, hogy feltűnjön nekik, hogy létezel. Nálunk az volt, hogy amikor még csak 1 éve jártam a férjemmel, akkor az férjem exének a testvére házasodott és a férjemet meghívták, hogy az ex ne legyen egyedül, engem meg nem. A férjem pedig közölte, hogy ne haragudjanak, de nem ér rá, nem tud elmenni. (Persze el tudott volna, de nem akart kardoskodni, hogy nélkülem nem megy, márpedig nélkülem nem ment.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!