Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem hívtak meg az esküvöre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hívtak meg az esküvöre, illik ajándékot küldeni?

Figyelt kérdés

A párom legjobb barátjának és az exének az esküvöje. A párom lesz a völegény tanúja, engem nem hívtak meg.

A polgári ceremóniára bárki elmehet gratulálni, tehát megnézhetem, de két esküvöt is tartanak (két országban), és egyikre se hívtak meg engem, csak külön a párom.

Ismerem a párt.

Illene ajándékot küldenem?

2014. júl. 10. 15:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Te vagy a tanú párja és meg sem hívtak???? És a párod boldogan el megy lagzizni ilyen bunkó társasággal? Te jó ég! Nem esik rosszul, hogy konkrétan sz..ba se vesznek, nemcsak ők, hanem a párod is? És még te akarsz ajándékot vinni? anyám borogass, milyen emberek vannak...
2014. júl. 10. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Az ex kinek az exe? A párodnak? Bocsi, de kicsit furán értelmezhető. :D
2014. júl. 10. 16:04
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom elképzelni, hogy a tanu párját nem hívják meg, számomra ez érthetetlen, Párod mit szól ehhez?

Miért küldenél ajándékot, ha még arra sem méltattak, hogy meghívjanak.

2014. júl. 10. 16:10
 14/21 anonim ***** válasza:
14%

Nem értem, miért lenne parasztság, hogy nem hívták meg a kérdezot. Nekem most lesz eskuvom és én sem hívtam meg a barátaim párjait. Ennek az az oka, 1. nincs párkapcsolata, 2. egy-két hónapja jottek ossze és már vannak problémák, 3. hosszú párkapcsolat de a szakítás szélén. Alapból kis eskuvo lesz, 14 ember lesz meghívva. Nem szeretném, hogy évek múlva ha visszanézzem a fotókat, a vendégség pontosan felérol azt sem tudjam, hogy ki volt. Ez nem vészmadárkodás, barátnoim tobbségét már 10 éve ismerem.

Abban az esetben lenne gáz, ha lenne 500 vendég és a volt szomszéd anyósának a kutyájának a volt gazdáját is meghívnák, csak a kérdezot nem.

Visszatérve a kérdéshez, ahogy látom a kérdezo normálisan áll a dologhoz. Ajándékot nem kell kuldened, viszont gratulálhatsz nekik a pároddal uzenve/telefonon/facebook-on.

2014. júl. 10. 16:13
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Most ezt nem értem. A párod legjobb barátja elveszi a párod exét, és még van pofájuk meghívni őt az esküvőre, ráadásul tanúnak?? De téged nem látnak szívesen........ Jó lenne ha elmagyaráznád ezt, nehogy aztán hármasban történjen a nászéjszaka...
2014. júl. 10. 16:32
 16/21 anonim ***** válasza:
46%
A párom biztosan nem menne el egy esküvőre, ahova őt hívták engem viszont nem...
2014. júl. 10. 19:33
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Ên nem azon gondolkoznék a helyedben,h vigyek e ajándékot,hanem azon,h vajon mennyit számitok a páromnak,h hagyja,h így megalázzanak,sőt ő mêg el is megy!Párod nem kérdezte meg tőlük,h téged miért nem hívtak?Van kedve elmenni lagzizni nélküled?És akkor neked mêg az is eszedbe jut,h a h elmész és megnézed a polgári ceremóniát?Ezt ők mondtàk?Hogy figyelj téged nem hívunk meg,de messziről azért nézheted!?Szerintem mêg jót is röhögtek rajtad!A párod meg....
2014. júl. 10. 21:44
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

Elég nagy pofa kell hozzá, hogy valaki akkora esküvőt csináljon, mintha császár lenni, és kegyesen megengedik az alattvalóiknak hogy messziről megnézzék, csorgassák a nyálukat. Ajándék alap, de minimum a fél karod, de ami nekik kerül pénzbe arra nem vagy meghívva. Meg kéne kérdezni a párodat, hogy miért nem állt ki melletted, és főleg arról hogy faggassa ki a párt, te mért nem jöhetsz.

Egész életedben ilyen csicska voltál? Mindenki hagyta hogy a talpnyalója legyél és te még meg is köszönted? Ez nem fog váltotni, főleg amíg azon gondolokozol, hogyan nyald ki két rongyrázó beképzelt zsarnok seggét.

2014. júl. 10. 22:03
 19/21 anonim ***** válasza:
76%
Azt a mindenit .. Jó nagy bőrnek kell lennie annak a képén aki csak egy pár egyik tagját hívja meg esküvőre !!! Dehogy küldesz ajándékot ,eszedbe se jusson ! A párod helyébe én se mennék így !
2014. júl. 11. 06:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, írnál végre valamit, hogy mi van, mert szerintem mindenki alig várja a fejleményeket!! Ha már feltettél egy kérdést, reagálhatnál a válaszainkra.
2014. júl. 12. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!