Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem hívtak meg az esküvöre, illik ajándékot küldeni?
A párom legjobb barátjának és az exének az esküvöje. A párom lesz a völegény tanúja, engem nem hívtak meg.
A polgári ceremóniára bárki elmehet gratulálni, tehát megnézhetem, de két esküvöt is tartanak (két országban), és egyikre se hívtak meg engem, csak külön a párom.
Ismerem a párt.
Illene ajándékot küldenem?
Nem tudom elképzelni, hogy a tanu párját nem hívják meg, számomra ez érthetetlen, Párod mit szól ehhez?
Miért küldenél ajándékot, ha még arra sem méltattak, hogy meghívjanak.
Nem értem, miért lenne parasztság, hogy nem hívták meg a kérdezot. Nekem most lesz eskuvom és én sem hívtam meg a barátaim párjait. Ennek az az oka, 1. nincs párkapcsolata, 2. egy-két hónapja jottek ossze és már vannak problémák, 3. hosszú párkapcsolat de a szakítás szélén. Alapból kis eskuvo lesz, 14 ember lesz meghívva. Nem szeretném, hogy évek múlva ha visszanézzem a fotókat, a vendégség pontosan felérol azt sem tudjam, hogy ki volt. Ez nem vészmadárkodás, barátnoim tobbségét már 10 éve ismerem.
Abban az esetben lenne gáz, ha lenne 500 vendég és a volt szomszéd anyósának a kutyájának a volt gazdáját is meghívnák, csak a kérdezot nem.
Visszatérve a kérdéshez, ahogy látom a kérdezo normálisan áll a dologhoz. Ajándékot nem kell kuldened, viszont gratulálhatsz nekik a pároddal uzenve/telefonon/facebook-on.
Elég nagy pofa kell hozzá, hogy valaki akkora esküvőt csináljon, mintha császár lenni, és kegyesen megengedik az alattvalóiknak hogy messziről megnézzék, csorgassák a nyálukat. Ajándék alap, de minimum a fél karod, de ami nekik kerül pénzbe arra nem vagy meghívva. Meg kéne kérdezni a párodat, hogy miért nem állt ki melletted, és főleg arról hogy faggassa ki a párt, te mért nem jöhetsz.
Egész életedben ilyen csicska voltál? Mindenki hagyta hogy a talpnyalója legyél és te még meg is köszönted? Ez nem fog váltotni, főleg amíg azon gondolokozol, hogyan nyald ki két rongyrázó beképzelt zsarnok seggét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!