Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit és milyen értékben illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit és milyen értékben illik adni?

Figyelt kérdés

A párom legjobb barátja és annak barátnője házasodnak a jövő hónapban. Én nem vagyok velük olyan jó viszonyban, mondhatni, alig ismerem őket.

A párom meg nem akar az ajándékozással foglalkozni, mert szerinte elég ha pénzt adunk. Csakhogy ők gazdagok, mi meg épphogy élünk. Tehát annyit, hogy értelme is legyen, nem tudunk adni. A háztartási cikkek megint csak nem játszanak, mert van egy jól berendezett lakásuk, és nincs az a háztartási gép, ami ott ne lenne megtalálható.

A párom hivatalos a srác legénybúcsújára és az esküvőre, én nem vagyok meghívva sem a lánybúcsúra, sem az esküvőre. Két országban tartanak esküvőt, az egyikben csak egy ceremóniát, amit elmehetek megnézni, a másikban pedig egy egész hétvégés lakodalmat, oda csak a párom hivatalos.

2014. júl. 10. 15:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Csak megmondtam neki, és az volt a reakció, hogy "Kiszúrnád a szemét egy ócska fémdarabbal? Mindenki tudja, hogy hívják, nem kell magára aggatnia egy névtáblát. Amugy is csak az aranyat szereti, a vacak ezüstöt nem"

Kicsit rosszul esett..

2014. júl. 10. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz ezzel az esküvővel egy percig se!!!!! Nem vagy meghívva, a pasid igen, ami rád nézve nagyon megalázó. Én biztos megsértődnék! Ajándékot venni??? Dehogy kell! Amúgy meg ha a "menyasszony amúgy sem fogad el tőled semmit", akkor tegyék a szellőzőnyílásába! :D :P
2014. júl. 10. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, hogy miért jársz egy ekkora tahóval?
2014. júl. 10. 16:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én nem mennék el olyan esküvőre ahová a páromat nem vihetem. Így nem is törné a fejét ilyenen!

De, ha a párod megy én nem adnék pénzt! Festményt pl a párról a lagzin vagy a templom előtt? Lefotózná és megfestetné valakivel, az csak nem olyan drága. Igaz azt csak esküvő után kapná meg, na és akkor mi van?

De Őszintén szólva én mélyen megbántva érezném magam, ha nem vihetném/illetve nem tarthatnék a párommal.

25/N

2014. júl. 10. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Paraszt mindenki. Puccos beképzelt liba a menyasszony, nem tudom mi bajuk veled, de nagyon buta vagy, hogy olyan emberek szeretetére hajtasz akik szarba se vesznek. Ez a párodra is vonatkozik.
2014. júl. 10. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvőt, meg az egész násznépet tojd le. A párod megy a legénybúcsúba és te meg tőle vegyél érzékeny búcsút! Szeptemberben lesz az unokatesóm esküvője és meghívtak rá. Tudják, hogy jelenleg egyedülálló vagyok és hozzátették, hogy a leendő páromat is szeretettel várják.
2014. júl. 10. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!