Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit és milyen értékben illik adni?
A párom legjobb barátja és annak barátnője házasodnak a jövő hónapban. Én nem vagyok velük olyan jó viszonyban, mondhatni, alig ismerem őket.
A párom meg nem akar az ajándékozással foglalkozni, mert szerinte elég ha pénzt adunk. Csakhogy ők gazdagok, mi meg épphogy élünk. Tehát annyit, hogy értelme is legyen, nem tudunk adni. A háztartási cikkek megint csak nem játszanak, mert van egy jól berendezett lakásuk, és nincs az a háztartási gép, ami ott ne lenne megtalálható.
A párom hivatalos a srác legénybúcsújára és az esküvőre, én nem vagyok meghívva sem a lánybúcsúra, sem az esküvőre. Két országban tartanak esküvőt, az egyikben csak egy ceremóniát, amit elmehetek megnézni, a másikban pedig egy egész hétvégés lakodalmat, oda csak a párom hivatalos.
Menyasszonytancra egy huszezrest, vagy ha nehezen eltek, akkor tiz.
Ha ennyit se tud adni, akkor udvariasan lemondja a meghivast, nem kotelezo elmenni.
#2 de!
pénz, valami ékszer, egy szép idézet bekeretezve vagy ilyesmi
Annyiból megértem, hogy csak rokonok és legközelebbi barátok lesznek ott, ne kelljen már annyi menüt fizetniük.
Apró ékszerre gondoltam a lány számára. Az még belefér?
(Valami személyre szólóra)
Egy ilyet csináltatni:
Fiatal lány, 22 éves.
Csak csináltatni kéne, mert külföldi neve van.
Megfelelő lenne?
Első az a tipikus "pénzért rendezek lakodalmat" típus.
A kis személyre szóló ékszer pedig tökéletes választás!:-)
Akkor meg mit toprengesz rajta?
Az o baratja, o jobban ismeri, o tudja mi lenne jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!