Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül átlagosan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül átlagosan egy 50 fös esküvö (zenekar nélkül, csak a vacsora) egy olcsobb étteremben semmi extrával vidéken?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 09:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%
Hát az ismerősökből is a gazdagabbját kell meghívni, és akkor a menyasszonytáncból bőven visszajön az ára :)
2010. jan. 6. 12:32
 12/25 anonim ***** válasza:
27%

Kedves utolsó!

Hol élsz te? A 80-as években meg elötte igen a menyasszonytáncból visszajött az ára a lagzinak.De most?

És akinek nincsenek milliomos barátaik?Vagy szegény mindkét család?

Gondolkodjál már miket írsz légyszíves.

2010. jan. 6. 12:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

nekünk visszajött. 500 000-ba került az esküvő és 20 000-t adtak átlagban fejenként a vendégek. az átlagot 200-200 ezer Ft dobta meg, amit a szülőktől kaptunk, plusz az egyik keresztszülőktől 100 e körül. szintén 50 fős esküvő

min. 10 000-t adnak a vendégek fejenként, ez a tapasztalat. tehát, ha 10 000/főre kijön az esküvő, akkor, igen, vissza fogja hozni az árát

2010. jan. 6. 13:10
 14/25 anonim ***** válasza:
34%

Na már megint egy értetlen válaszoló!

És akinek nincs olyan rokona aki 10.000 ket dobál????

És nincs olyan haveri társasága akik úgyszintén törlik a seggüket a pénzzel?

akkor a szegényebbje már ne is házasodjon igaz?Gondolom a Ti válaszotok ez lenne.

És akinek nem fogja a lagzi árát anyuci-apuci összedobni?

Mert ilyen is van ám,akinek már idős,kisnyugdíjas szülei vannak,és nem 18 évesen szülői háztól házasodik hanem 35 évesen.

2010. jan. 6. 13:15
 15/25 anonim ***** válasza:
71%

hát akinek nincs, annak nyilván nem fog visszajönni. de ha 50 főből mindenki tök csóró, akkor szerintem nem is kéne elvárni, hogy bármit is adjanak, hanem ki kéne hangsúlyozni, hogy akkor csak a jelenlétükkel tiszteljenek meg. nálunk is volt erre példa, nem sértődtünk meg, hogy x nem adott semmit.

de az íratlan szabály egy lagzin, hogy annyit adj, amennyiből az étkeztetésed kijön.

2010. jan. 6. 13:20
 16/25 anonim ***** válasza:

Mi az hogy tök csóró???

Nyugdíjas érted?Vagy éppen nem vállalkozó.

Nem mindenki lehet gazdag,meg felvágós,meg sznob.

Az én családom nem csóró,hanem sajnos ennyi a nyugdíj meg annyi a fizetés.

És boldogabb szebb esküvőt csinálok neked szegényen mint gazdagon a sok extra aztán 1 év múlva elválnak....Sose a pénz számít,hanem hogy összeüljön a család és tisztességesen csendesen legyen az az esküvő tartva,és boldogan!

2010. jan. 6. 13:25
 17/25 anonim ***** válasza:

úgy értem a "tök csórót", - de ne kezdjünk már vitába, -

hogy eljön egy esküvőre és a saját kajáját, amit megeszik nem tud kifizetni.

2010. jan. 6. 13:28
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

a többiben természetesen egyetértünk. az én családom sem gazdag, de ha elmennek egy esküvőre és én is ha meghívnak, igyekszem szem előtt tartani, hogy ez sok pénzébe került a párnak és próbálok hozzájárulni úgy a költségekhez, hogy ez ne legyen nekik veszteséges. hiszen ők még csak kezdik a közös életüket, be kell rendezniük a lakást, stb.

ha nagyon nem lenne pénzem (mert biztos ilyen is van), akkor szépen megköszönném a meghívást, sok boldogságot kívánnék, de nem mennék el

2010. jan. 6. 13:32
 19/25 anonim ***** válasza:
48%

úgy értem a "tök csórót", - de ne kezdjünk már vitába, -

hogy eljön egy esküvőre és a saját kajáját, amit megeszik nem tud kifizetni.

ez már mennyire gáz!!!eljön egy esküvőre???hát ha meghívod,persze hogy elmegy.úgy írod mintha odapofátlankodna...a másik:meghívod valahová és elvárod azért hogy a kajáját fizesse ki?hát nem vendég?mikor nekünk volt nem vártam el semmit.ez nem arról szólt...

te mit szólnál ha meghívnálak vacsorázni,és mikor fizetésre kerül a sor kifizetem majd az utcán elkérem,mondván ha már eljöttél a kajádat fizesd azért ki!

2010. jan. 6. 21:35
 20/25 anonim ***** válasza:

akkor még egyszer:

tehát, ha meghívom. általában egy esküvőn szoktak vagy: nászajándékot adni,

vagy pénzt. ezt általában a pár tudatja finoman, hogy minek örülne jobban.

ha a második eset van, tehát pénzt kértek, akkor az íratlan szabály azt mondja, hogy annyit adj, amennyibe a vendégül látásod került. szerintem nincs ezzel gond.

most csak a saját esetemet mondom: ha nem lenne ennyim, mert annyira rosszul állok, akkor megmondanám, hogy sajnos nem tudok jelen lenni az esküvőn. (mert én személy szerint rosszul érezném magam, hogy nem tudok adni semmit). de nincsenek itt kőbe vésett szabályok, így mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja.

2010. jan. 7. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!