Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kapcsolatunkról? Elghamarkodott az esküvő?
18éves vagy és nagyon szerelmes. Már össze is költüztünk a párommal..Bár erről apu is tehet mert nem bírta elviselni a barátomat. 32éves a párom. Eléggé fiatalos külsejű olyan mint egy 20éves ezért is tetszett meg :) Nagyon kedves jó fej. Már hamarosan 11hónapja együtt vagyunk. Karácsonykor kaptam tőle egy eljegyzési gyűrűt. Tegnap este beszélgettünk és szóba jött az esküvő. Kicsit poénkodott de megkérdezte, hogy nem házasodunk-e össze?Beszélgettünk erről és abba maradtunk, hogy beszélünk majd még róla. Viszont eléggé tanácstalan vagyok mert anyukám aztmondta, hogy én döntök, hogy hozzá akarok-e menni de ha az ő véleményét krédezem kicsit elhamarkodott.
Ti mit gondoltok?
Szerintem is várjatok kicsit még. a korkülönbség is nagy és valljuk be 18 évesen még előtted van az élet. igen tényleg járj ki egy egyetemet v fosulit és utána térjetek vissza a témára, ha akkor is akarjátok akkor oké. de biztosan egy 14 évvel idősebb férfivel képzeled el az életedet? ő már rég negyven lesz és te akkor leszel a huszas éveidben...
én a párommal 3 éve vagyok együtt mindjárt, de esküvőt szigorúan csak az egyetem után...pedig nagyon vágyom rá, de tudom, hogy semmi értelme míg nincsen meg a megfelelő háttér , és várok hadd érjen a dolog még egy kicsit habár biztos vagyok magunkban...
én ajánlom Neked is kicsit élj még, 11 hónap alatt nem lehet tökéletesen kiismerni valakit...
de sok boldogságot:)
22.07-esnek. Lehet hogy anyudnak meg apudnak pechje volt hogy nem jött össze, és te most ezt a korkÜlönbségre fogod rá. Én ismerek párokat akiknek nagy a korkÜlönbségük és nagyon jól megvannak, házasok, gyerekük van. Magamat is felhozhatnám példának. A párom és én köztem 22 év különbség van! Tudom extrémnek hangzik de már 3 éve boldogak vagyunk. Már 2 éve egyÜtt élünk.
A második dolog amit rosszul irtál az az hogy a nök kezdenek hamarabb megcsunyulni mint a pasik. Sokkal több sármos 50 éves pasit lehet látni mint 50 éves bombázót. (kivéve Madonna- de az csak összevan varrva)
Ha anyudéknak szarul ment attól még nem kell általánositani!
Amugy a kérdezönek irom hogy Ezt te tudod! Nem lesz semmi baj ha hozzámész, ha nem megy elváltok, de szerintem nem szükséges a házasság ahhoz hogy kimutassátok hogy mennyire szeretitek egymást. Gyerek még biztos ne legyen!!!
Sok sikert! És magadtól dönts.
Szia!
Dettó ez volt nálam. 4 év után rájöttem, hogy mást szeretek.
Ne teddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én is várnék vele, mert még csak nem is éltettek együtt hosszabb ideig, így nem tudtak feltűnni a hibáitok :)természetesen lehet, hogy Ő az igazi és örökre boldogok lesztek:)
Sok boldogságot!
Szia! :) Együtt élünk még (remélhetőleg sokáig) boldogoan! :) Még mindig nem házasodtunk össze de néha néha előjön a téma! :) Eddig arra jutottunk hogyha ezt a sulit is kijárom akkor lesz meg az esküvő :) apukám megbékült a párommal és hétvégente elválaszhtatatlanok :) Még sulizok de melette dolgozok. Nagyon boldogok vagyunk, de lehet ha összeházasodtunk volna ez nem így lenne ...kitudja! :) Köszönjünk szépen az érdeklődést. :))
Ja és vettünk egy kiskutyát is! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!