Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyöngyös nyakláncot hol kapok nem túl drágán?
Nézegettem párat,de vagy nagyon gagyi volt kinézetre vagy horror ára volt.Hasonlot szeretnék: [link]
Szeretném élőben is látni,és max. csak Pestig tudok felutazni,ők meg nagyon messze vannak
Élőben szerintem ez is elég olcsón mutatna, ha jobban megnézed.
Miért nem kérdezel meg egy-két ékszerészt, hogy milyen árban vannak ezek ezüstből? Sajnos a menyasszonyiként árult nyakláncok nagyrésze tényszerűen kínai, műgyöngy. A tenyésztett gyöngy igazából nem drága viszont.
Ha mégis bizsu mellet döntenél, ilyesmiért nem kell messzire menned. Bármely szalonban vagy kínaiban, bizsuboltban találhatóak hasonló szettek.
Esetleg a Budapest, Zugló vasútállomás melletti sarkon van egy Csigabolt nevű üzlet, ott elég olcsón lehet kapni szép tenyésztett gyöngy ékszereket.
De hát igen, ha az ember igazán szépet akar, az drága.
Lehet még olyat is, hogy veszel ékszerboltban egy gyöngyös ezüst medált, és szalagra fűzve veszed fel. Olcsóbb, mint a kész szettek.
Édesvízi tenyésztettet ajánlanék én is inkább. Normálisan néz ki és nem horror az ára.
Esetleg barátnőidnek nincs? meska-n nem nézted?
Nem kimondottan az igazgyöngy a lényeg,csak a hajamban is gyöngyös dísz lesz,és az ilyesmi áll hozzám a legközelebb.
Ezüstöt kimondottan nem szeretnék,mert a hétköznapokon aranyat hordok,igazábol bizsut se hordok,ezért nem tudom hol lehet szépet venni.
Néztem egy szépet,az 10e volt,de néztem olcsóbbat is,viszont azon nagyon látszott a "gagyi hatás"
De hát ezek csak babonák, valaki hisz benne , van aki nem... :) Nekem nem lesz gyöngysorom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!