Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyöngyös nyakláncot hol kapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyöngyös nyakláncot hol kapok nem túl drágán?

Figyelt kérdés

Nézegettem párat,de vagy nagyon gagyi volt kinézetre vagy horror ára volt.Hasonlot szeretnék: [link]

Szeretném élőben is látni,és max. csak Pestig tudok felutazni,ők meg nagyon messze vannak

2014. jún. 27. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Élőben szerintem ez is elég olcsón mutatna, ha jobban megnézed.

Miért nem kérdezel meg egy-két ékszerészt, hogy milyen árban vannak ezek ezüstből? Sajnos a menyasszonyiként árult nyakláncok nagyrésze tényszerűen kínai, műgyöngy. A tenyésztett gyöngy igazából nem drága viszont.

Ha mégis bizsu mellet döntenél, ilyesmiért nem kell messzire menned. Bármely szalonban vagy kínaiban, bizsuboltban találhatóak hasonló szettek.

2014. jún. 27. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Én meg úgy gondolom, hogy aki magas minőséget akar, annak azt ki is kell fizetni. Nekünk olcsó esküvőnk volt, teljesen megfelelt rá a bizsu. (Nem irigykedem, telne nagyobbra is.) Csak azt nem hiszem, hogy találsz magas minőségű szép ékszert olcsón. Még bizományiban sem, szerintem.
2014. jún. 27. 11:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Esetleg a Budapest, Zugló vasútállomás melletti sarkon van egy Csigabolt nevű üzlet, ott elég olcsón lehet kapni szép tenyésztett gyöngy ékszereket.

De hát igen, ha az ember igazán szépet akar, az drága.

Lehet még olyat is, hogy veszel ékszerboltban egy gyöngyös ezüst medált, és szalagra fűzve veszed fel. Olcsóbb, mint a kész szettek.

2014. jún. 27. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Édesvízi tenyésztettet ajánlanék én is inkább. Normálisan néz ki és nem horror az ára.

Esetleg barátnőidnek nincs? meska-n nem nézted?

2014. jún. 27. 13:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem kimondottan az igazgyöngy a lényeg,csak a hajamban is gyöngyös dísz lesz,és az ilyesmi áll hozzám a legközelebb.

Ezüstöt kimondottan nem szeretnék,mert a hétköznapokon aranyat hordok,igazábol bizsut se hordok,ezért nem tudom hol lehet szépet venni.

Néztem egy szépet,az 10e volt,de néztem olcsóbbat is,viszont azon nagyon látszott a "gagyi hatás"

2014. jún. 27. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:
A Brands.hu-n most gyönyörűek vannak!
2014. jún. 28. 10:54
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi megnézem!
2014. jún. 29. 07:56
 8/10 Andtica ***** válasza:
Gyöngyöt viselni a nagy napon , azt mondjàk balszerencsét hoz :)
2014. jún. 30. 04:51
 9/10 A kérdező kommentje:
erről nem hallottam még.....
2014. jún. 30. 06:01
 10/10 Andtica ***** válasza:

[link]

De hát ezek csak babonák, valaki hisz benne , van aki nem... :) Nekem nem lesz gyöngysorom :D

2014. jún. 30. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!