Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol tudnék ilyen fazonú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ilyen fazonú menyasszonyi ruhát venni?

Figyelt kérdés

Felül szűk, alul hatalmas tüll, abroncs. 100.000 alatt.

[link]

2014. jún. 25. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szakértő de szerinte egy olyan boltban ami menyasszonyi ruhákat árul.
2014. jún. 25. 23:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy ez lesz :D :D :D Ilyen ruha nincs 100.000 alatt...
2014. jún. 26. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:

100 a,att nehezen.. Ahhoz meg ilyen ruha sem kell..

De ehhez a fajtához rengeteg anyag kell, mert nem ak az abroncs adja a méretét..

Ezen nem érdemes spórolni, mert ha igen az életben nem dog úgy állni ahogy kell..

Vanank olyan fazonú ruhák, amiket azért ki lehet hozni jó áron( bár szeritem azokon is látzik a minőség hiánya, de ez csak az egyéni véleményem)

Ez nem az a ruha típus...

2014. jún. 26. 08:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100.000 alatt nem fogsz ilyen ruhát találni! Olcsóbban fogsz,de az nem ilyen lesz, kinézetre is "olcsóbb" lesz és nem egy igényesen kidolgozott ruha.
2014. jún. 26. 08:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Araonline

Ha az oldalon nem találsz olyat ami kifejezetten tetszik, kérdezd meg a tulajdonost Sósné Renit, hogy mennyiért tudna csinálni.

2014. jún. 26. 10:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Féltem, hogy nem véletlenül nem találok 100 alatt... Utolsó! Nagyon köszönöm a tippet!
2014. jún. 26. 11:37
 7/8 anonim válasza:

Nézd,ugyan az a ruha,bár minőségre nem tudom milyen lehet:

[link]

2014. jún. 26. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Utolsó! Hálás köszönetem Neked!!!
2014. jún. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!