Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen álmaitok esküvője, hogy képzelitek el?
Mostanában megy az a sok hülye esküvőszervezős műsorok. Oké szép mint az álom de minimum miliomos legyen hozzá az ember lánya/fia.
Én is szép ruhát, csokrot, tortát, lagzit és nászutat akarok dehát kit hívjak meg rá? Egyáltalán nem olyan a családjaink.... anyunak megvolt a szép lagzija nekem meg volt képes azt mondani majd a piacon vegyek szoknyát ha meg még nászéjszakát is akarunk (most velük élünk) akkor mennyünk aznap este a szemközt lévő kisházba mivel már pocakos voltam!!! (hozzá teszem se szegények se kisebbségiek nem vagyunk)
Imádom, szeretem de egy hétig nemszoltam hozzá és ezután szülők nélkül lessz mindenképp. Smucig mikor az én nagynapom és ketten fizetjük a párommal! Jövőre tervezem.
Volt már egy esküvőm,anyósom nem engedte a fehér ruhát,mert neki sem volt-sajnos fiatal voltam és hagytam-
Ha újra férjhez mehetnék fehér ruhám lenne,és kb 4-5 évvel későbbre tenném az időpontot.
Ő lenne a férjem, nem más. Ha vele lehetnék, már az egy álom lenne. Egyébként titokban, 2 tanúval és csak anyakönyvezető előtt. Temőlomi nem kell.
.
templomi nem kell,anyakönyvvezető. leendő anyósomék,sógor,anyám,ocsém, anyai nagyszüleim esetleg apai nagybátyám de ez csak feltételes mert lázadás lenne hogy apámat mért nem hívtam meg...meg akit még párom akar +2 tanú(aki valszeg nagybátyám barátnője lenne)
Állófogadás egy nagy teraszon,musical és rockzene.
rajtam egy egyszerű,kényelmes ruha,de semmiképp nem fehér,mert azt utálom.
Nekünk most lesz az esküvőnk szeptemberben, és olyan lesz, amiről mindig is álmodtam... 70 fő, abból 50 velünk egykorú, a barátaink/haverjaink, szülők, nagyszülők, keresztszülők és annyi. Magyaros téma köré épít, nagyon szeretjük a lakodalmi hangulatot, úgyhogy az is kitűnő. Egyedül a ruhámba "szenvedtem hiányt", mert amilyet én szeretnék arra nincs keret... De majd a 10 éves évfordulón. :)
És így is képzeltem el. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!