Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyk ruha a legjobb esküvőre? (képpel)
Figyelt kérdés
Szóval írtam már ki két kérdést is,hogy melyk ruha lenne a legjobb esküvőre,melyk áll a legjobban.Nem volt egyetértés.
Vettem ma egy harmadik ruhát. :)
Szóval:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
2014. jún. 20. 20:57
11/23 anonim válasza:
Nekem az első és második nem annyira tetszik, a harmadik a befutó, bár szerintem kicsit túldíszített, és én lehet, hogy az övet vagy vastagabbra cserélném, vagy lkevenném.
12/23 anonim válasza:
3.
Ja és ahogy írták, más övvel.
Jó az alakod, szépek a lábaid, örülhetsz. :)
14/23 anonim válasza:
Ez is jó, meg a lila is. :)
Szerintem most se leszel előrébb a válaszokkal.
16/23 anonim válasza:
második :) A másik kettő nekem tök ízléstelen.
17/23 anonim válasza:
A 2. nagyon szép ruha. A többi nem tetszik, sem a színük, sem a szabásuk.
18/23 anonim válasza:
A harmadik a legjobb, bár kicsit szélesnek mutatja a vállad, de még ezzel együtt is. Csak keress hozzá másik cipőt. A másik két ruhával sincs gond, bár nekem a hosszú egy kicsit egyszerű, olyan mint egy strandruha, meg a melltartópánt is kilátszik alóla. Jó alakod van, rajtad szinte bármi jól állna (ha tényleg széles a vállad, akkor V kivágást keress).
19/23 anonim válasza:
Nekem az első tetszik. A 2. olyan, mint egy hálóing, a 3.-nak meg számomra ronda a mintája.
20/23 anonim válasza:
A 3. a legjobb egy szélesebb övvel és egy normális cipővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!