Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS házaság! Mi mennyi mi hogyan?
Furán hagzik de:
Mult hónapba szült a párom és terhesség elött megkértem a kezét. Pocakos eskövőt nem akart húztuk halasztottuk de agusztusba akarjuk.
Kérdések:
Mennyibe kerül a Templomi?
Mennyibe kerül a Polgári?
Mi az ami még pénzbe kerül? Kaja pia virág stb kilőve....
Hol érdemes Pestmegyébe gyűrűt venni? min 6 gram és fehér sárga arany kombó érdekel
Mennyi egy esküvői csokor?
Ki hol vett olcsón ruhát? Plafon az 50 mert már 30 ért is láttam....
Vendégek:
Én nem fogok olyan embert etetni mit a sok "hülye" hogy ma haver holnap lagzi után már nem is köszönön. Legrosszabb esetbe 20 fő ha bejelentik a világvégét 25 de jobb esetbe 10-se lesz a létszám velünk együtt....
Erre baráti étterembe (Pizzéria) 50 et mondott a tulaj...
Amin nem akarok sporolni az a gyűrű mert azt halálomig viselem én is és a párom is. A többi végülis nem érdekel
Tippek boltok árak jótanácsok mindenkitől várok valamit :)
KÉRLEK CSAK OLYANHOZ ÍRJ VÉLEMÉNYT AMIBE 99.99% biztos vagy
polgári 12e (XX. kerületi házasságkötő terem) (általában hétköznap ingyenes)
Csokrom nekem kb. 7000 volt
a 2 gyűrűért 92e ft-ot fizettünk, igaz, csak sárga arany, nem kombinált. karikagyurumost.hu - boltjuk is van a Bazilikánál.
A ruhámat nem írom, mert az többe került.
Köszönöm mindkettőtöknek
Második: az öröm igazából kettőnkek fontos
Rossz helyen néztél gyűrűt. Átlagosan 12-13 000 ft/gramm áron van a kétszínű arany gyűrű. Ha van törtaranyatok, akkor azt minden helyen beleszámolják (Kb. 5-6 000 ft/gramm áron számítják be), így is lehet csökkenteni a gyűrű árát.
Ruha: [link]
Külföldön varratják a ruhákat. Elérhető árban.
templomi: nem tudom,az inkább idő, mert kell jegyes oktatásra járni, ami nem 1 alkalom) elvileg ingyenes, de gyakorlatilag az ember kifizeti a perselypénzzel.
polgári: hivatali időben, az irodában, 2 tanúval ingyenes, nekünk díszteremben, szombaton,minden hacacáréval 13E volt Komárom-Esztergom megyében
csokrom: 8000 ft volt: [link]
Ruha: nem vettem volna fel menyasszonyi ruhát ennyiért, akkor választottam volna egy elegánsabb fehér ruhát, de nem klasszikus menyasszonyi, mert ami ennyibe kerül, általában olyan is... Az enyém 100E volt, kölcsönözve, úgyhogy ebben nem tudok segíteni
gyűrű: 140E ért vettük a párt, de 210E volt az eredeti ára, de 30% kedvezményünk volt rá, más típust találtunk sokkal olcsóbban, sima sárgát 60E ért /pár grammra uannyi
fehér- sárga arany -sok az ötvösmunka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!