Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok elmenni az exem esküvőjére. Miért ekkora baj ez?
Öt évig voltunk együtt, ebből majdnem két évig folyamatosan megcsalt egy másik lánnyal. Most ezt a lányt készül elvenni. A sors úgy hozta, hogy jelenleg a menyasszonnyal dolgozom egy munkahelyen. Sikerült teljesen túl tennem magam rajtuk, ezért most már nem esik nehezemre beszélgetnem vele és a viszonyunk is elég stabil lett mióta együtt dolgozunk. Ettől független úgy érzem semmi keresni valóm az esküvőjükön, hisz soha senki nem okozott még annyi fájdalmat nekem, mint ők ketten. Eleinte a szüleim nem hagytak békén, hogy el kell mennem, ha nem akarom, hogy mindenki azt gondolja nekem még mindig fontos az exem. Most az elmúlt napokban a jelenlegi barátommal is többször összakaptunk, mert azt hiszi, hogy nekem rosszul esik még mindig ez az egész dolog, és nem akarom végig nézni, ahogy összekötik az életüket. Ez butaság, egy kicsit sem bánt a házasságuk. Ma már a munkahelyemen is ezt a témát boncolgatták. Nem értem miért meglepő ez? Szerintem mások se szivesen mennének el, és az is érthető, hogy nem esett jól a meghívó sem túlzottan.
Illetve az lenne még a kérdésem, hogy mivel nem azért nem fogok menni, mert nem érek rá, ilyenkor is szokás ajándékot küldeni a párnak?
Hihetetlen, hogy Ti ismeretlen emberek megértettek, de a családom, barátaim, barátom ellenem vannak.
Egyedül a húgom állt ki mellettem, ugyanis Őt és a szüleimet is meghívták. A szüleim el is fognak menni, ami nem érdekel, mert tudom, hogy csak idegesíteni akarnak vele, a húgom viszont összetépve küldte vissza nekik a meghívót. Ez se volt a legjobb húzás tőle, de legalább tudom, hogy Ő megért. A munkahelyünkön pedig azt mondják, hogy milyen szép gesztus a részükről a meghívás, ez is bizonyítja, hogy Ők túl tudták magukat tenni a dolgon. Nem tudom nekik pontosan min is kellett túl tenni magukat, de természetes, hogy én vagyok a bunkó.
A barátomnak pedig anyuék ültettek bogarat a fülébe.
ugyanezt mondd el,hogy téged nem az zavar hogy összeházasodnak,mert nem hiányzik az exed csak szimplán pofátlanság hogy meghívnak miközben ők csaltak meg téged. Az ex azért ex mert már semmi közünk hozzá és ennyi. A családod meg szűk látókörű(kivéve a húg és szerintem jól járt el).
Egy: mi közük hozzá a barátaidnak.
Kettő: barátodnak mondd el hogy miért lenne jobb ha elmennél akkor meg azon hisztizne hogy miért mész el az exed esküvőjére biztos szerelmes vagy még belé meg ilyenek...-.-"
Három: a drága családod csak a külcsínyre figyel és nem a drága lányukra és ha nekik ez kell te is csak ünnepnapon látogatod meg őket ha nem fejezik be
és végül ajándék: én valami jó bántót adnék nekik pl.olyan könyvet ami a megcsalásról szól vagy ilyesmi(de csak ha a csaj is beszólna)
"Öt évig voltunk együtt, ebből majdnem két évig folyamatosan megcsalt egy másik lánnyal.Most ezt a lányt készül elvenni."
Ezek után még van pofája meghívni...
Szerintem ne menj el,és ez egyáltalán nem probléma.
"A munkahelyünkön pedig azt mondják, hogy milyen szép gesztus a részükről a meghívás, ez is bizonyítja, hogy Ők túl tudták magukat tenni a dolgon."
Itt nem nekik kellett túltenni magukat, hiszen itt te voltál a megalázott fél.
jaj hogy ők már túltették magukat? meg is bocsátottak neked? mégis min???
az hogy a exed gerincesen két évig hazudott, a nőcske meg vele dugott, mikor még veled volt..és most vigyél ajándékot,mosolyogj és gratulálj?
én mondjuk széttéptem volna a ribi képét, és biztos nem lennénk jóban.
ez a két ember átb@@@szott téged, ott ahol a legjobban féjt és most te vagy a rossz? anyádék normálisakk? meg párod??
Igazi úrinő módjára viselkedsz,komolyan. A körülötted lévők meg mind idióták,már bocsesz.
Ne foglalkozz azzal,hogy mások mit mondanak,bár egyébként számomra rohadt sértő lenne,hogy senki nem érti,hogy miért is nem normális az,hogy meghívtak. Ne menj el és kész. Ajándék se kell. Attól mert megbocsátottál,túl tudtál lenni ezen a megalázáson,még nehogymár azt higgyék,hogy világi haverok vagytok. Nem is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!