Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudnátok tanácsot adni esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni esküvői frizura ügyben? Nektek milyen volt, mi tetszik?

Figyelt kérdés
Lapockámig érő, hosszú barna hajam van.
2014. jún. 15. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem oldalcopf-om volt
2014. jún. 15. 12:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen stílusú a ruhád, te milyen alkat és magas vagy, valamint milyen stílusú az egész esküvő? :)
2014. jún. 15. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. ezek a lazák tetsznek :)

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 15. 12:38
 4/11 A kérdező kommentje:

3-as, de szépek!

És köszi mindenkinek :)

2014. jún. 15. 12:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ilyenek tetszenek amúgy:)

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 15. 13:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem is, bár az én hajam ezekhez túl egyenes és sima, és ha nem teszünk rá több tonna hajlakkot, nem marad úgy sehogy, sőt még hajlakkal is képes szétcsúszni, hullámokat 1-2 óra alatt kirúgni... :D

Szóval inkább ezt az albumot nézegetem magamnak... :)

[link]

2014. jún. 15. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én hajam elég hosszú, egyenes, és nehéz megcsinálni úgy, hogy ne jöjjön szét,főleg, hogy mindenfajta lakkozást utálok. Ezért egy hairigami kontykészítővel csináltam meg a kontyom az esküvőre, illett a ruhához, olyan volt, mintha fodrász csinálta volna, végig szépen tartott, és a hajamat sem kellett lefújni semmivel.
2014. jún. 15. 15:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem félig feltűzött volt, jobb oldalra fésült, és egy selyem virág volt benne.

[link]

2014. jún. 15. 15:42
 9/11 anonim ***** válasza:
egyenes vagy göndör a hajad? ha hosszú egyenes hajad van, lapocka aljáig érő legalább, akkor vétek az egészet kontyba tűzni, hanem akkor olyan félig feltűzött vagy oldalra omló, esetleg fonott frizurát tudnék elképzelni. Nekem is lapockáig érő hajam van, csak az enyém göndör, és a maga útját járja, semmi sem tudja megzabolázni, így nekem csak megmosták, göndörítőt tettek bele és hagytuk, hogy a maga útján göndörödjön be. oldalt volt egy nagy rózsa beletűzve. Én imádtam. A ruhámhoz is ment, mert az is könnyű, abroncs nélküli ruha volt, olyan tengerparti esküvős.
2014. jún. 15. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon szépeket linkeltek, nekem is ilyen laza kontyok tetszenek, de azért vigyázz vele! Ezek nem esküvőre (+lakodalomra)készültek, hanem csak egy fotózásra, és valószínűleg 1 óra után szétesnének. Az én fodrászom ebből kiindulva csak nagyon feszes kontyokat készít esküvőre, kiló lakkal rögzítve, hát az meg a másik véglet. :S

A másik dolog, hogy hiába tetszik neked egy frizura, az még nem biztos, hogy jól áll neked is. Leginkább az arcformád határozza meg, hogy mi fog jól állni. Keress például így: esküvői frizura kerek arc, vagy angolul: wedding hairstyle round face, így könnyebb lesz megfelelőt találnod. És persze konzultálj a fodrászoddal a tartósságot illetően.

Az is megoldás lehet, hogyha túl laza a konty, amit választottál, akkor a lakodalom előtt közvetlenül újra feltűzik feszesebben, hogy bírja a táncot. Ez szervezés kérdése.

2014. jún. 16. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!