Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni esküvői frizura ügyben? Nektek milyen volt, mi tetszik?
3-as, de szépek!
És köszi mindenkinek :)
Igen, szerintem is, bár az én hajam ezekhez túl egyenes és sima, és ha nem teszünk rá több tonna hajlakkot, nem marad úgy sehogy, sőt még hajlakkal is képes szétcsúszni, hullámokat 1-2 óra alatt kirúgni... :D
Szóval inkább ezt az albumot nézegetem magamnak... :)
Nagyon szépeket linkeltek, nekem is ilyen laza kontyok tetszenek, de azért vigyázz vele! Ezek nem esküvőre (+lakodalomra)készültek, hanem csak egy fotózásra, és valószínűleg 1 óra után szétesnének. Az én fodrászom ebből kiindulva csak nagyon feszes kontyokat készít esküvőre, kiló lakkal rögzítve, hát az meg a másik véglet. :S
A másik dolog, hogy hiába tetszik neked egy frizura, az még nem biztos, hogy jól áll neked is. Leginkább az arcformád határozza meg, hogy mi fog jól állni. Keress például így: esküvői frizura kerek arc, vagy angolul: wedding hairstyle round face, így könnyebb lesz megfelelőt találnod. És persze konzultálj a fodrászoddal a tartósságot illetően.
Az is megoldás lehet, hogyha túl laza a konty, amit választottál, akkor a lakodalom előtt közvetlenül újra feltűzik feszesebben, hogy bírja a táncot. Ez szervezés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!