Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 A kérdező kommentje:
Ha nem, linkelnétek olyan menyasszonyi frizurákat, ami nektek tetszik?
2011. júl. 8. 11:25
4/18 anonim válasza:
Nem rossz, olyan átlagos, de én nem csináltatnék. Linkelhetnék, de úgyis olyan hajad lesz ami neked tetszik, nem biztos, hogy ami nekem tetszik az neked is fog.
Amúgy nekem a kiengedett haj tetszik amiben virág van :)
Én tengerparti esküvőt képzelek el magamnak, ahhoz meg szerintem ez illik.
5/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
Nagyon függ attól, hogy milyen fejen van. Ami valakin gyönyörű, másnak agyoncsapja a kinézetét. Pl. az általad linkelt oldal főoldalán van egy hátranyalt hajú modell. Neki iszonyú jól áll, de ehhez kell az ő arca és hajtípusa.
9/18 anonim válasza:
igen, nekem kerekebb az arcom, feltűzött hajjal kb. gusztustalanul festek:-)
10/18 anonim válasza:
Nekem alapvetően annyira nem tetszik. Ha hosszú haj, nálam a "laza" kiengedett a befutó. Tehát nem túl erőltetett hullámok, esetleg egy pici feltűzés szerintem szép lehet egy esküvőn is. A virág a hajban pedig bajos. Bármennyire tetszik is a képen, belegondolok, hogy vigyázni kell rá, hogy ne csússzon félre, ne essen szét... :S Jó, biztos meg lehet profi módon csinálni, de én ahhoz túl parás vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!