Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért utálja ennyire anyám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálja ennyire anyám a leendő feleségem?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a barátnőmmel akit anyám sose kedvelt. Ez most fajult odáig, hogy kijelentette, hogy ha elveszem ezt a "nőstényt" soha többé nem hajlandó velem beszélni , sőt az unokákból sem kér

Nem értem mi baja vele, a családban mindenki imádja, egy nagyon bájos és jóindulatú leányzónak tartják.

Valamelyik nap a fejéhez vágta, hogy ha lenne benne egy kis tisztesség, nem erőszakolták volna meg. Szegénykém nagyon kiakadt, órákig sírt és már attól tartottam, hogy lemondja az esküvőt.

Próbáltam már beszélni anyámmal, többször is de nem volt semmi eredménye. Az előző barátnőimet nagyon szerette, így még rosszabbul esik, hogy pont azt a lányt "qrvázza" le akivel én le akarom élni az életem

2014. jún. 12. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem fogjátok tudni tisztázni anyukáddal, csak mellébeszélés lesz az egész. Engem is utál az anyósom és tudom, hogy bárki mást is utálna aki elvette tőle az ő kicsi fiát. Viszont az ilyen típusú anyák ezt sosem fogják bevallani. Az eddigi barátnőidet azért szerette, mert tudta, hogy nem annyira komoly a dolog, hogy házasság legyen belőle.

Persze kell beszélnetek róla, de a lényeg az az, hogy azt csináld amit te szeretnél és ne anyád fenyegetőzéseire hallgass. Nálunk is zokogott az anyós hónapokat az esküvőnk előtt, de a férjem megmondta, hogy ez van, engem választott, anyuka meg hisztizhetett nyugodtan, senkit nem érdekelt.

2014. jún. 12. 23:54
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
És anyukádat is amúgy mindenki imádja, és nagyon bájos és jóindulatú asszonynak tartják?
2014. jún. 13. 00:11
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Egyet sejtek erősen. Az eddigi barátnőiddel azért nem volt baja, mert nem fordult komolyra a dolog. Tehát amíg járogattatok nem baj, de ha már új családot akarsz alapítani, akkor már rögtön karmol, harap.
2014. jún. 13. 00:47
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

Legszívesebben elkérném az édasanyád nevét/címét és megkeseríteném az életét. "hogy ha lenne benne egy kis tisztesség, nem erőszakolták volna meg" Nyugi én megerőszakoltatnám kiraboltatnám aztán sírna mindenkinek hogy ő sem tisztességes!! Anyukád egy mocskos féreg már bocsánat!

25/L

2014. jún. 13. 08:15
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Féltékenységnek hívják, és nehezen gyógyítható kór. Ne aggódj, ha szeret anyád, akkor nem gondolta komolyan.
2014. jún. 13. 10:18
 16/18 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is az a baja, hogy a párod elvesz téged tőle. Velem 4 éven keresztül tündér volt az anyósom, aztán a férjem eljegyzett és azóta téboly. Bár amióta van unoka, javulást mutat, de azért nem teljesen kerek még most sem. Ja, és ő szívesen hangoztatja fennhangon és viccelődve, hogy én vettem el tőle a fiát.
2014. jún. 13. 11:12
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Na nálam itt szakadt volna el a cérna. Biztos mondtam volna "anyámnak", hogy ez a lány több boldogságot szerez nekem, mint ő, és ha ez nem tetszik, akkor inkább ne is jöjjön az esküvőre, mert nem szívesen látott vendég. Ennyi. Aztán majd meglátjuk, hogy mit lép. Pont tegnap volt egy kérdés, hogy miért kell tisztelni valakit, csak azért mert após-anyós! Na én ezért nem tisztelem kapásból. Megadom a tiszteletet, mint bárki másnak addig, amíg erre okot ad, de itt én már rég beszóltam volna, és lehet, hogy le is keverek neki egyet. Anyád szerintem orvosi eset, nyugodtan megmutathatod neki a válaszom.
2014. jún. 13. 11:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha bárki ilyet mondana a páromra ott lenne vége a kapcsolatnak. Persze, megkérdezném, miért tette ezt a megjegyzést - meghallgatom, mit fele -, aztán felvilágosítanám, hogy ha nem kér bocsánatot mindkettőnktől, mert agyament dolgokat beszél, akkor viszlát.

És ha én lennék a szóban forgó meny, akkor köszönöm szépen, de nem kérnék anyósból kb. soha többé.

2014. jún. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!