Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegény berúghat az esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegény berúghat az esküvőn?

Figyelt kérdés

2014. jún. 9. 19:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Nem! Egy részeg ember minden esetben undorító...de ha az a saját esküvőjén lévő pár valamelyik tagja...nos..az még visszataszítóbb!
2014. jún. 9. 20:07
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Nm.. A részeg ember nem szép látvány, és arra utal, hogy nincs önkontrollja, és nem mértékletes..

Persze az,m hogy iszik alkoholt, és esetleg ellazult, egy idi picit be van csípve, az nem probléma, ahogy a menyasszonynák sem.

De tényleg tudják mennyi az elég

2014. jún. 9. 20:57
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
Igen, és a menyasszony is. De csak a szertartás után, különben esetleg nem lesz érvényes az esküvő.
2014. jún. 9. 21:28
 14/21 anonim ***** válasza:
23%
Nem berúghat, hanem kötelező berúgnia. Nem sértheti meg józanságával a násznépet. Nem azért gyűlt oda lerészegedni az a sok ember, hogy a józan pofáját lessék.
2014. jún. 9. 22:14
 15/21 Őszödi Ferenc ***** válasza:
4%
A menyasszonytánc után kötelező.
2014. jún. 10. 08:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát ha ezt úgy gondolod, hogy mint a csacsi, akkor azt nem illik. De ha csak becsiccsent, azzal nincs probléma szerintem.
2014. jún. 10. 09:39
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
Erre nincs szabály, bár őszintén, nekem, nagyon taszító és kiábrándító, ha vkinek annyira nincs önkontrollja, hogy a saját esküvőjén kvázi szervezőként mocsokrészegre issza magát.
2014. jún. 10. 09:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondtam a vőlegényem barátainak, hogy hajnali 1-ig talpon kell maradnia, utána az övék, és mehet "az ereszd el a hajamat" :)
2014. jún. 10. 10:44
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Ó, unokabátyám - meg az édesapja - is eléggé berúgott - nagyon -, de istenkém, most mi van abban?

Gáz, gáz, de ha jól érzi magát, meg összekerül a rég nem látott barátaival, ez óhatatlan. Valszeg a barátommal is hasonló lesz, de nem probléma, utólag nevetünk az egészen.

2014. jún. 10. 14:53
 20/21 anonim ***** válasza:
62%

Erre szolgál a legénybúcsú....

A lagzin, és esküvőn lerészegedni egyébként nem csak a vőlegénynek nem illik..senkinek sem illik...

2014. jún. 10. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!