Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg az esküvői menetet?
Ez csak egy szokás.
Nem kötelező tartani hozzá magatokat.
Ha nincs ilyen férfi rokon, akkor kísér egy olyan, aki már házas. Éppen lehet ez mondjuk apukád vagy nagybátyád is. Van ahol egyébként itt, Magyarországon is apuka kíséri a lányát az oltárhoz, valahol meg oda is az a bizonyos nőtlen férfi kísérő rokon. Ki hogy csinálja.
Na látjátok.Van esküvő pasi nélkül,nem kell kiakadni,ha valaki meg nőket nem hív.:D
Engem az egyik nőtlen barátom kisért.
Tisztázásképp, az esetleges vicces megjegyzésekre, nemrég volt egy kérdés, ahol a pár női tagja csak férfiakat akar meghívni az esküvőjére, hogy egy nő se vonhassa el a figyelmüket és ő legyen a sztár a férfikoszorúban. Több mint 100 komment érkezett, lehet kapsz 1-2 vicces megjegyzést, de az nem neked szól, ne sértődj meg :)
Amúgy szerintem nem kell hagyományt kövess, csináld úgy ahogy te szeretnéd.
Kísérjen a tanúd, van ahol ez a szokás.
Nálunk amerikás esküvő volt. Anyakönyvvezető, vőlegény, 2 tanú, és végül édesapámmal én. De unokatesómat és a férjét a tanúik kísérték. (Ott a vőlegényt is kísérték.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!