Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jó lesz így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lesz így a vacsora időpontja?

Figyelt kérdés
Az esküvő délután 5-kor lesz és kb 6-ig fog tartani. Úgy tervezzük, hogy a vacsora este 8-kor lesz. Szerintetek jó lesz így?
2014. jún. 4. 13:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit későnek tűnik, bár én általában alapesetben is korán vacsorázom. De ha mondjuk lesznek vendégváró sütik a vacsi előtt, akkor jó a 8 óra, de ha csak a vacsi lesz, akkor lehet 7 órára hoznám, mert 8-kor már mindenki nagyon éhes lesz. Valószínűleg 7-kor is, de mivel maga az esküvő időpontja gondolom nem nagyon mozgatható, ezért a 7 óra lenne talán a legkorábbi, én arra tenném. Ilyenkor az emberek általában keveset esznek vagy nem is esznek előtte otthon, mert majd az esküvőn.
2014. jún. 4. 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen jó lesz. Úgyyis lesznek vendégfogadó falatok gondolom (pogácsa például), nem fog éhenhalni senki. Nálunk mondjuk vendégváró ételek is voltak az esküvő előtt(szendvicsek, hidegtálak), de ha nem lesz ilyen, akkor is jó a 8 óra.
2014. jún. 4. 13:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Augusztusban lesz a lagzi. Nem szeretnénk, ha bármi megromlana ezért csak 4 óra fele kezdik el a birkapörköltet főzni.
2014. jún. 4. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mi történik majd 6-8 között? A helyszínek közti utazástart majd sokáig? Mert akkor okés is lehet a 8 óra.

Egyébként szerintem rossz ötlet, és ezt SAJÁT tapasztalatból mondom. Nálunk 4-kor kezdődött volna a szertartás és 6-tól a vacsora (egy helyen volt a kettő), a szertartással még csúsztunk is. Így a szertartás-gratulációk és a vacsi között kb. 1 óra szabadidő maradt.

A vendégek már éhesek voltak, de a vacsora még akkor sült, így sokan elkezdtek pogácsázni, sütizni. Így viszont a vacsorát már nem bírták megenni, annak a fele megmaradt.

2014. jún. 4. 14:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ilyen későn akarjátok a vacsorát, akkor legyen valami kirakott süti, falatkák stb. mert nagyon sok ember este 8-kor már brutál éhes lesz!!!!!! Én max. 6-kor szoktam vacsorázni, egy esküvőre meg nem úgy fogok menni, hogy előtte jól belakok, hogy kibírjam.
2014. jún. 4. 14:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

ok a 8, ha lesz kitéve pl. pogácsa.

A mit csináltok 6-8-ig kérdésre: nálunk pl. táncolni szoktak. Az ifjú pár bevonulás és egy frissítő után megnyitja a lagzit az első tánccal, utána csatlakoznak a többiek. Aztán 8 fele jöhet a vacsi.

Nálunk is 5kor volt a polgári, utána fotózás, 7re bőven a lagzi helyszínén voltunk, kb 8kor volt vacsi. Az a kis idő hipp-hopp el fog menni

2014. jún. 4. 14:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó. Felénk is ez a szokás, de mi délelőtt fotózkodunk.
2014. jún. 4. 15:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Én tavaly voltam ilyen ütemezésű lagzin. Személy szerint 8-ra már a pincért is meg tudtam volna enni, ha nem hozza a vacsorát :D Voltak kitéve pogácsák, de kb. fejenként 1-2 darab, ami az érkezés után 10 perccel elfogyott.

Túl lehetett élni, utána nagyon jól esett a vacsora, de még 1-2 szem pogival többet elviseltem volna :)

2014. jún. 4. 15:22
 9/11 anonim ***** válasza:
6-8ig lehet pogácsát,sütiket felszolgálni és persze alkoholt,üdítőt.8kor bőven jó a vacsora,éjfélkor meg gondolom menyecsketánc ilyesmi :)
2014. jún. 4. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:
ja, a rendes fotózás nekünk is de. volt, csak a csoportképek voltak a polgári után
2014. jún. 4. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!