Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó lesz így a vacsora időpontja?
Attól függ, mi történik majd 6-8 között? A helyszínek közti utazástart majd sokáig? Mert akkor okés is lehet a 8 óra.
Egyébként szerintem rossz ötlet, és ezt SAJÁT tapasztalatból mondom. Nálunk 4-kor kezdődött volna a szertartás és 6-tól a vacsora (egy helyen volt a kettő), a szertartással még csúsztunk is. Így a szertartás-gratulációk és a vacsi között kb. 1 óra szabadidő maradt.
A vendégek már éhesek voltak, de a vacsora még akkor sült, így sokan elkezdtek pogácsázni, sütizni. Így viszont a vacsorát már nem bírták megenni, annak a fele megmaradt.
ok a 8, ha lesz kitéve pl. pogácsa.
A mit csináltok 6-8-ig kérdésre: nálunk pl. táncolni szoktak. Az ifjú pár bevonulás és egy frissítő után megnyitja a lagzit az első tánccal, utána csatlakoznak a többiek. Aztán 8 fele jöhet a vacsi.
Nálunk is 5kor volt a polgári, utána fotózás, 7re bőven a lagzi helyszínén voltunk, kb 8kor volt vacsi. Az a kis idő hipp-hopp el fog menni
Én tavaly voltam ilyen ütemezésű lagzin. Személy szerint 8-ra már a pincért is meg tudtam volna enni, ha nem hozza a vacsorát :D Voltak kitéve pogácsák, de kb. fejenként 1-2 darab, ami az érkezés után 10 perccel elfogyott.
Túl lehetett élni, utána nagyon jól esett a vacsora, de még 1-2 szem pogival többet elviseltem volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!