Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek tetszik ez a menü?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik ez a menü? Szerintetek megéri az árát?

Figyelt kérdés

Előételek, saláták:

 Franciasaláta

 Kaszinó-tojás

 Görög saláta

 Tavaszi csirke-rolád

Leves:

 Újházi tyúkhúsleves

Meleg ételek:

 Vörösboros marhapörkölt

 Mozzarellával és paradicsommal grillezett csirkemell

 Magvas bundában sült csirkemell

 Mustárral és lilahagymával és füstölt sajttal töltött sertésszelet rántva

 Rántott gomba és karfiol

 Fűszeres, rántott sajtgolyók

Köret:

 Fűszeres házi hasábburgonya

 Rizs

 A marhapörkölthöz galuska vagy főtt burgonya

Savanyúság:

 Vegyes savanyú-tál

Éjféli menü:

 Töltött káposzta mini gombócokkal

 A vacsoráról megmaradt húsételek újratálalása

Italcsomag:

o Welcome drink (megbeszélés kérdése, hogy mi legyen)

o Korlátlan csapolt (Dreher) és alkoholmentes sörfogyasztás

o Korlátlan kávéfogyasztás

o Korlátlan szénsavas üdítő és gyümölcslé-fogyasztás

o Korlátlan szikvíz és ásványvíz-fogyasztás

o Korlátlan Jägermeister fogyasztás

o Korlátlan Unicum fogyasztás

o Korlátlan Unicum Szilva fogyasztás

o Korlátlan Johnnie Walker Red Label fogyasztás

o Korlátlan Baileys fogyasztás

o Korlátlan Martini fogyasztás

2014. jún. 3. 19:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
82%

Nekem az előételek nem tetszenek, de lehet, hogy ez csak a finnyásságomnak tudható be :) Másrészt, szerintem a görög és francia saláta inkább köret, mintsem előétel, egyiket sem ettem még magában. Levesből tényleg lehetne még egy.

Nem tudom, mennyire boros a családod, nálunk pl elképzelhetetlen lenne, hogy ne legyen az esküvőn minimum egyféle fehér- és vörösbor.

Egyébként szerintem is nagyon megéri az árát. Megkérdezhetem, hogy hol tartjátok (város)?

2014. jún. 4. 07:56
 22/27 anonim ***** válasza:
30%

Keves a zold sali a zoldseg benne egeszsegtelen en siman ehes maradnek.

Nyaron leves ezt soha nem ertettem inkabb kinaljatok zoldsalatas carpiccot vagy mozarellas salatat vagy kis poharas eloetelt.

Majonezes salatak telre valoak ez helyett franciakenyer apro olivabogyo sajt peperoni falatokat kerjetek.

Dessert gyumolcstalak es friss fagyi pl fagyiskocsirol

2014. jún. 4. 08:39
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Árban nincs tapasztalatom, nekünk már 6 éve volt az esküvőnk, de szerintem megéri, főleg úgy, hogy korlátlan italfogyasztás van sok mindenből. Maga a menü nagyon jó szerintem mert vannak benne hagyományosabb ételek és extrák is, például vegetáriánus is talál benne magának valót. Nagy a választék. Szóval jó.
2014. jún. 4. 09:52
 24/27 anonim ***** válasza:
23 vagyok. Valóban nekem is hiányzik a bor belőle, az mindenképpen legyen, mert azt sokan isznak! A desszerttel sem tudom mi van, de nem gondolnám, hogy nincs, csak talán másképp oldjátok meg (házi süti)?
2014. jún. 4. 10:04
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ár nagyon megéri, ha tényleg bőséges és finom az étel. Ettetek már itt? Egyébként én egyet hiányolok: a bort. De azt nagyon! Az italok inkább férfiaknak kedveznek, nőknek csak kétféle rövid van, mindkettő nagyon édes, nagyon kellenének a borok és fogják is hiányolni az emberek. Unicumot nagyon kevés ember iszik, szerintem lehetne helyette egy száraz vörös és egy félédes/félszáraz fehérbor. Egyébként (ha nem titok) hol van ez a hely?

Sok boldogságot!

2014. jún. 4. 12:34
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszi, megjegyeztem a tippeket:)

Tatán

2014. jún. 4. 13:21
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy megéri, pláne úgy, hogy korlátlan az italfogyasztás ennyi mindenből, főleg a rövidekből!

Amit hiányolok az a desszert, de azt lehet, hogy külön intézitek, azért nincs itt.

Én kevesebb előételt írnék, mert szerintem valaki vagy előételt vagy levest eszik. Az előételhez még beraknék sós süteményeket: pogácsát, ilyeneket.

2014. jún. 5. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!