Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik ez a menü? Szerintetek megéri az árát?
Előételek, saláták:
Franciasaláta
Kaszinó-tojás
Görög saláta
Tavaszi csirke-rolád
Leves:
Újházi tyúkhúsleves
Meleg ételek:
Vörösboros marhapörkölt
Mozzarellával és paradicsommal grillezett csirkemell
Magvas bundában sült csirkemell
Mustárral és lilahagymával és füstölt sajttal töltött sertésszelet rántva
Rántott gomba és karfiol
Fűszeres, rántott sajtgolyók
Köret:
Fűszeres házi hasábburgonya
Rizs
A marhapörkölthöz galuska vagy főtt burgonya
Savanyúság:
Vegyes savanyú-tál
Éjféli menü:
Töltött káposzta mini gombócokkal
A vacsoráról megmaradt húsételek újratálalása
Italcsomag:
o Welcome drink (megbeszélés kérdése, hogy mi legyen)
o Korlátlan csapolt (Dreher) és alkoholmentes sörfogyasztás
o Korlátlan kávéfogyasztás
o Korlátlan szénsavas üdítő és gyümölcslé-fogyasztás
o Korlátlan szikvíz és ásványvíz-fogyasztás
o Korlátlan Jägermeister fogyasztás
o Korlátlan Unicum fogyasztás
o Korlátlan Unicum Szilva fogyasztás
o Korlátlan Johnnie Walker Red Label fogyasztás
o Korlátlan Baileys fogyasztás
o Korlátlan Martini fogyasztás
Nekem az előételek nem tetszenek, de lehet, hogy ez csak a finnyásságomnak tudható be :) Másrészt, szerintem a görög és francia saláta inkább köret, mintsem előétel, egyiket sem ettem még magában. Levesből tényleg lehetne még egy.
Nem tudom, mennyire boros a családod, nálunk pl elképzelhetetlen lenne, hogy ne legyen az esküvőn minimum egyféle fehér- és vörösbor.
Egyébként szerintem is nagyon megéri az árát. Megkérdezhetem, hogy hol tartjátok (város)?
Keves a zold sali a zoldseg benne egeszsegtelen en siman ehes maradnek.
Nyaron leves ezt soha nem ertettem inkabb kinaljatok zoldsalatas carpiccot vagy mozarellas salatat vagy kis poharas eloetelt.
Majonezes salatak telre valoak ez helyett franciakenyer apro olivabogyo sajt peperoni falatokat kerjetek.
Dessert gyumolcstalak es friss fagyi pl fagyiskocsirol
Az ár nagyon megéri, ha tényleg bőséges és finom az étel. Ettetek már itt? Egyébként én egyet hiányolok: a bort. De azt nagyon! Az italok inkább férfiaknak kedveznek, nőknek csak kétféle rövid van, mindkettő nagyon édes, nagyon kellenének a borok és fogják is hiányolni az emberek. Unicumot nagyon kevés ember iszik, szerintem lehetne helyette egy száraz vörös és egy félédes/félszáraz fehérbor. Egyébként (ha nem titok) hol van ez a hely?
Sok boldogságot!
Köszi, megjegyeztem a tippeket:)
Tatán
Az biztos, hogy megéri, pláne úgy, hogy korlátlan az italfogyasztás ennyi mindenből, főleg a rövidekből!
Amit hiányolok az a desszert, de azt lehet, hogy külön intézitek, azért nincs itt.
Én kevesebb előételt írnék, mert szerintem valaki vagy előételt vagy levest eszik. Az előételhez még beraknék sós süteményeket: pogácsát, ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!